За футбольне селфі – м’яч з автографами футболістів

1673 0
На час проведення Чемпіонату Європи з футзалу, який триває у Сербії, Асоціація футзалу України пропонує вболівальникам надсилати свої фото про те, як вони підтримують українську збірну. Переможцям обіцяють цінний подарунок.
Фото: gazeta.ua

Фото: gazeta.ua

Усі фото конкурсу викладатимуть у спеціальну новину з позначкою "Конкурс EURO-2016" на сайті Асоціації та у соцмережах facebook та VK. Головний суддя конкурсу – головний тренер збірної України Олександр Косенко – особисто вибере найяскравіше вболівальницьке фото. Переможець конкурсу отримає футзальний м’яч adidas Beau Jeu з автографами всіх гравців збірної України з футзалу. Саме цим м'ячем будуть грати на Евро-2016

Нагадаємо, що в Сербії стартував Чемпіонат Європи з футзалу, участь в якому бере і українська збірна. Її суперниками на груповому турнірі є Угорщина та Іспанія, матчі з якими відбудуться 4 та 6 лютого відповідно. Триватиме турнір до 13 лютого.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!