Політична реклама

За проїзд у трамваї львів’яни платитимуть дві гривні

1503 0
Як запевнять у ЛКП «Львівелектротранс», тарифи на проїзд у міському електротранспорті не покривають усіх витрат підприємства для забезпечення послуг. Через це розглядається питання про коригування ціни за проїзд у трамваях та тролейбусах.

Про це Твоє місто повідомляє прес-служба Львівської мерії.

«Ціна на проїзд у трамваях та тролейбусах є критично низькою. Вона жодним чином не покриває витрат. Ми дотуємо підприємство за кошти місцевого бюджету. Різниця за пільговий проїзд поступає несвоєчасно і не в повному об’ємі. Коригування тарифу треба буде робити. Ми не підемо вище 2 грн», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Завтра о 18.20 год. на Майдані хочемо провести громадські слухання щодо підняття тарифів на електротранспорт. Планується, що вартість проїзду в трамваях та тролейбусах буде 2 грн, пільгова – 1 грн. На місячні картки ціни піднімати не будемо. Робимо це для того, щоб люди більше користувались місячними картками.

Очікуємо, що після погодження усіх процедур нові тарифи будуть впроваджені вкінці травня або на початку червня», - зазначив в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Нагадаємо, місячні проїзні студентські картки у трамваях або тролейбусах коштують  35 грн. 

Щодо прозду у маршрутках, Андрій Садовий запевнив, що ціни корегуватимуть після обговорення з громадськістю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!