За утримання доріг на Львівщині «Автомагістраль-Південь» отримає майже 1,5 млрд грн

1686 0
За ці кошти підрядник проводитиме поточний ремонт та експлуатаційне утримання 567 км автошляху.

ТОВ «Автомагістраль-Південь» отримає від Служби автомобільних доріг у Львівській області 1,45 млрд грн на поточний ремонт та експлуатаційне утримання доріг. Згідно з умовами тендеру, йдеться про догляд 567 км автошляхів різного значення упродовж 2022-2024 років. Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Читайте також: «Онур» за півмільярда гривень відремонтує понад 200 км доріг на Львівщині

Зокрема, цьогоріч компанія отримає фінансування у розмірі 5 млн грн. У наступні два роки по 720,02 млн грн. За надані кошти підрядник утримуватиме 44 км дороги міжнародного значення Стрий – Ізварино та 73 км міжнародної траси Тернопіль-Рава-Руська. До речі, 62 км дороги від Львова до Рави-Руської відремонтують за понад 1,4 млрд. Наразі оголено тендер.

До переліку доріг, які ремонтуватиме та доглядатиме «Автомагістраль-Південь», входять також автошляхи державного значення – це 44 км траси Мукачево – Львів та 15,9 км дороги Стрий – Мамалига. Крім того, 25,8 км автомобільної дороги регіонального значення Ковель – Жовква та ремонт доріг місцевого значення, зокрема, Східниця – Пісочна, Миколаїв – Калуш, Нижанковичі – Стрий. Окрім того, компанія відповідатиме за транспортну розв’язку типу «кільце» на 7 км державного значення Стрий – Мамалига, та дві транспортні розв’язки на 98 км та на 104 км на дорозі Ковель-Жовква.

Читайте також: Служба автомобільних доріг Львівщини підписала угод майже на мільярд гривень

Загалом у межах поточного ремонту та експлуатаційного утримання компанія «Автомагістраль-Південь» ліквідуватиме вибоїни на дорогах, доглядатиме за узбіччями, очищуватиме дороги від снігу тощо.

На тендері «Автомагістраль-Південь» змагалася ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Техно-буд-центр». Попри те, що учасники знижували пропозиції, ціна переможця була на 7 млн грн дешевшою.

Нагадаємо, що компанію вважають одним з фаворитів Укравтодору. Лише упродовж 2021-2022 років підрядник отримав державних замовлень на 45 млрд грн, з яких 3,2 млрд грн – у Львівській області. А у 2020-2021 роках отримала від них замовлень на 40,5 млрд грн, в тому числі в межах державної програми «Велике будівництво». 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!