Завтра у Львові стартує Весняний діловий форум. Програма

1593 0
У п’ятницю, 15 квітня, до Львова на Весняний діловий форум з’їдуться власники великого та малого бізнесу, фінансисти та економісти, представники влади, щоб спільно визначити, куди слід рухатися українській економіці, які перспективні ринки відкриті для українських компаній, та які тренди в українській економіці будуть в найближчі роки.

Мета Весняного ділового форуму: з’ясувати стан та перспективи економічного та соціального розвитку країни. Налагодження дружніх стосунків із європейськими країнами, ознайомлення із досвідом реформування економіки на шляху до економічного зростання. Формування стратегії розвитку України, налагодження прямих контактів з представниками влади, бізнесу.

«Ми будемо розпочинати з погляду на економіку зі сторони Верховної Ради України.  У нас буде керівник Комітету з питань промислової політики та підприємництва ВРУ Віктор Галасюк. Саме його комітет безпосередньо опрацьовує законодавчу базу здійснення діяльності суб’єктів господарювання на території України», – зазначив організатор заходу Володимир Глащенков.

Окрім нардепа, участь у панелі «Тренди розвитку економіки 2016-2020» братимуть Олена Білан (ІС Dragon Capital), Михайло Згуровський (ректор НТУУ «КПI», академік Національної академії наук України) та Павло Шеремета (економіст, Школа управління УКУ). Модеруватиме панель Юрій Пивоваров, керівник оргкомітету Киівського міжнародного економічного форуму.

Друга панель на Весняному діловому форумі буде присвячена Львову. Власник «Кумпель Групп» Марк Зархін та власник SoftServe Тарас Кицмей дискутуватимуть про переосмислення парадигми розвитку Львова. Окремо на Форумі представлять і Львівщину як інвестиційно привабливий регіон.

Пропонуємо програму Форуму:

9:00 – 10:00 год - Реєстрація учасників Весняного Ділового Форуму 2016

10:00 – 10:05 год - Вступне слово керуючого партнера ТОВ «Юридична компанія» «Ейч.Ді.Партнерз» Володимира Глащенкова

10:05 – 10:15 год - Вступне слово голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки

10:15 - 10:25 год - Вступне слово міського голови Львова Андрія Садового

10:25 - 12:00 год Панель «Тренди розвитку економіки 2016-2020».

Модератор: Юрій Пивоваров, керівник оргкомітету Киівського міжнародного економічного форуму

Учасники: Олена Білан, ІС Dragon Capital, Віктор Галасюк, Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, Михайло Згуровський , ректор НТУУ «КПI», академік Національної академії наук України, Павло Шеремета, економіст, школа управління УКУ

12:00 – 12:40 год – Перерва на каву

12:40 - 13:25 - Переосмислення парадигми розвитку Львова

Учасники: Марк Зархін, власник «Кумпель Групп», Сергій Пономаренко, директор департаменту відкритих ринків НБУ, Сергій Стратонов, Universal Bank, Олег Малкін, генеральний директор фінансово-соціальної мережі нового покоління WIDE.Up

14:15 – 15:00 год – Обід

15:00 - 16:00 год - Панель «Вихід на нові ринки – успішні приклади»

Модератор: Ярослав Романчук, керуючий партнер Міжнародного правового центру EUCON, президент Асоціаціі українського бізнесу в Польщі

Учасники: Юрій Сорочинський, ТМ Nemiroff, Олег Клімчук, ТМ Ярич, Ігор Гужва, кандидат економічних наук, провідний експерт у сфері міжнародної торгівлі, Роман Матис, керівник управління інвестиційної політики ЛОДА – Презентація стратегії «Львівщина – фабрика Європи»

16:00 – 16:20 год - Хорхе Гарсіа,генеральний директор «Фуджікура Аутомотів Україна Львів» – «Робити бізнес на Львівщині. Історія Фуджікура Аутомотів Україна Львів»

16:20 – 16:40 год - Ольга Сивак, керівник управління інвестицій Львівської міської ради. Тема виступу: Інвестиційні проекти Львова 2015-2018

16:40 – 18:00 год - Панель «Польща: досвід реформ і можливості для України»

Модератор: Олег Дубіш, віце-президент Польсько-Української Господарчої Палати, Голова Ради Асоціації Українського Бізнесу в Польщі

Учасники: Яцек П’єхота, президент Польсько-Української Господарчої Палати, колишній міністр економіки Польщі та депутат Сейму, Бартош Мусялович, керівник відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Польщі в Києві, Сергій Шейка, директор центру розвитку польсько-українського бізнесу ПАТ «КРЕДОБАНК», Яцек Ключковскі, Надзвичайний і Повноважний Посол Ресупубліки Польща (Україна 2005-2010 рр.,Казахстан і Киргизстан 2010-2014 рр.

18:00 год – офіційне завершення Форуму

19:00 год - Afterparty з Неміроф

Весняний діловий форум відбудеться 15 квітня на «Арені Львів». Більш детальніше з програмою заходу та можливістю участі в ній можна дізнатися за посиланням.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!