З’явилися онлайн-курси з точних наук для школярів

3067 0
Відтепер школярі дистанційно зможуть покращити свої знання з математики, фізики, хімії, а також підготуватися до ЗНО з цих предметів.

Освітня онлайн-платформа «Prometheus» запускає серію курсів з математики, фізики та хімії для школярів, які хочуть підготуватися до зовнішнього незалежного тестування. Навчання триватиме шість тижнів. Курси вестимуть викладачі Одеського національного університету ім. Мечникова та Одеського національного медичного університету, а також шкільні вчителі.

Читайте також: В Україні створили перший онлайн-університет

У рамках курсу даватимуть корисні загальні поради щодо складання ЗНО (як найкраще підготувати себе психологічно, що можна і не можна робити під час іспиту тощо), також розбиратимуть пробні тести з курсів. Відеолекції, завдання та форум будуть доступні в будь-який час протягом курсу, – повідомляє «Українська правда. Життя».

Читайте також: 10 онлайн-сервісів, корисних кожному львів’янину

Курс з фізики та математики розпочнеться 16-го лютого, із хімії – 23 лютого.

«Prometheus» – громадський проект масових відкритих онлайн-курсів. У співпраці з викладачами різноманітних вишів творці проекту розміщують ці курси на власній онлайн-платформі та надають можливість безкоштовного доступу для всіх охочих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!