Політична реклама

На Львівщині найбільше шансів знайти роботу мають робітники

1376 0
Упродовж десяти місяців 2012 року центри зайнятості Львівщини надали посередницькі послуги з працевлаштування 82,1 тис. незайнятих громадян, інформує прес-служба обласного центру зайнятості.

Про це пише "Львівський портал".

У січні-жовтні поточного року фахівці обласної служби зайнятості допомогли знайти місце праці 33,8 тис. безробітних. Примітно, що 1435 краян влилися у трудові колективи завдяки наданню дотацій працедавцям для створення нових робочих місць, серед них 1032 особи – віком до 35 років. Першим місцем праці за рахунок коштів із державного бюджету забезпечені 89 молодих краян. Із 1783 неповносправних мешканців області, що отримували соціальні послуги у службі зайнятості, працевлаштовано 464, з них 70 – шляхом дотаційного механізму.

Статус безробітного на підприємця-початківця змінили 400 осіб. Вони отримали у службі зайнятості стартові кошти – одноразову виплату допомоги з безробіття для започаткування власної справи.

За скеруваннями центрів зайнятості пройшли професійне навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації 10,6 тис. осіб, а 13,4 тис. були залучені до участі в оплачуваних громадських роботах.

На початку листопада ц. р. у базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 3594 вакансії. Найбільше шансів знайти роботу мають представники робітничих професій. Як і в попередні три місяці, на одне вільне місце праці в середньому претендують 7 жителів Львівщини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!