Політична реклама

21 лютого у кафе говоритимуть про майбутнє Львова

1565 0
15 лютого у Львові стартувала ініціатива «Урбан-кафе». Мета заходу – широке залучення громадськості міста для обговорення проблем містобудування та пошук шляхів їх вирішення.

Ініціаторами події виступили експерт з міського планування Штефан Габі та Інститут міста. Про це повідомили у прес-службі львівської мерії.

Мета перших трьох зустрічей в рамках «Урбан-кафе» – зібрати думки від громадськості про головні проблеми міста і вже після цього більш детально працювати над їх вирішенням. Зокрема, обговорювали роль автомобілів та пішоходів у Львові, проблеми організації публічного простору для потреб мешканців, відновлення районів міста, культурного та інфраструктурного розвитку міста в цілому, а не лише його центральної частини та багато іншого.

"Враження від зустрічі абсолютно позитивні – людей прийшло більше, ніж ми очікували, були дуже зацікавлені обговоренням, виступали із власними пропозиціями. Що приємно, було багато молоді, яка може стати ядром поширення нових ідей для міста. Думаю, працювати з ними буде дуже цікаво, і міська адміністрація могла б втілити багато цікавих проектів завдяки такій співпраці" - поділився враженнями Штефан Габі, експерт з міського планування.

"Коло запитань було дуже широке. Надзвичайно популярним було запитання як покращити вплив громадськості на міське планування. Також обговорювали транспортні проблеми, але ця дискусія для Львова не нова" - зазначає експерт.

На наступній зустрічі, яка відбудеться в п’ятницю, 21 лютого, о 17.00 год у приміщенні «Коммуни» перед присутніми виступатиме директор департаменту містобудування Андрій Павлів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!