Новини
  • На вихідних сміття зі Львова не вивозили через акцію протесту На вихідних сміття зі Львова не вивозили через акцію протесту 18 квітня у Львові перестали вивозити сміття. Це сталось через блокування автомобілями колишніх продавців, що здійснювали торгівлю на площі Липневій у Львові, в’їзду на Грибовицьке сміттєзвалище. Відтак, станом на 21 квітня, у Львові утворилось більше 2 тис. тонн твердих побутових відходів.
  • Наступного тижня українці матимуть 4 вихідні Наступного тижня українці матимуть 4 вихідні Рішенням Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 року передбачено, що з "метою створення сприятливих умов для святкування 1 і 2 травня" робочий день понеділка 30 квітня перенесено на суботу 28 квітня.
  • В Україні боржникам дозволили виїжджати за кордон

В Україні боржникам дозволили виїжджати за кордон Вищий спеціалізований суд України (ВССУ) прийняв рішення, після якого суди більше не можуть обмежувати виїзд за кордон проблемних позичальників.
  • Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці Вузькі штани, корсети і тісна нижня білизна можуть привести до серйозних захворювань. Це з‘ясували англійські вчені, - повідомляє The Epoch Times.
  • Через 2 тижні в Україні будуть готові усі пункти пропуску до Євро-2012 Через 2 тижні в Україні будуть готові усі пункти пропуску до Євро-2012 Повне технічне оснащення усіх, визначених для забезпечення Євро-2012, пунктів пропуску завершиться через 2 тижні. Про це повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Павло Шишолін в інтерв'ю газеті «Прикордонник України», - інформує прес-служба відомства.
  • У Львові на Городоцькій біля депо відкриють ринок з сільгосппродукцією У Львові на Городоцькій біля депо відкриють ринок з сільгосппродукцією Сьогодні, 20 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради прийняли рішення організувати торгові ряди для реалізації сільськогосподарської продукції на вул. Городоцькій.
  • Від сьогодні львів Від сьогодні львів'яни будуть без гарячої води. Графік відключень З 23 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Rozetka.UA повністю відновив роботу Rozetka.UA повністю відновив роботу Один з найбільших інтернет-магазинів України Rozetka.UA відновив роботу в повному обсязі.
  • Google запустила перегляд львівських вулиць Google запустила перегляд львівських вулиць Компанія Google запустила перегляд вулиць (Street View) на картах Google для міст України, зокрема для Львова. Українські міста доповнять колекцію панорамних зображень вулиць, пам’яток та історичних об’єктів понад 30 країн світу. Режим перегляду вулиць працює також на мобільних картах і в сервісі Google Планета Земля, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ Новий iPhone надійде в продаж у жовтні 2012 року. Про це повідомили ЗМІ з посиланням на джерела серед поставників компонентів для Apple та аналітиків. Нове покоління смартфона iPhone від Apple матиме більш легкий і тонкий модуль дисплея і, ймовірно, з’явиться на ринку в жовтні цього року, повідомили ряд ЗМІ з посиланням на джерела серед постачальників компонентів для Apple і думки аналітиків.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як можна цікаво та продуктивно провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче про цікавинки 21 та 22 квітня 2012 року.
  • У Львові запустили маршрутку з Сихова до Галицького перехрестя У Львові запустили маршрутку з Сихова до Галицького перехрестя У Львові відкрили новий автобусний маршрут №54. Автобуси курсують з Сихова через Новий Львів і центр до Галицького перехрестя, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • До вечора у львівських помешканнях можливі перебої в електропостачанні До вечора у львівських помешканнях можливі перебої в електропостачанні Сьогодні, 22 квітня, до18.00 дирекцією з будівництва об’єктів Євро-2012 будуть проводитись роботи по приєднанню новозбудованої підстанції напругою 110/10 кВ „Стадіон” до повітряної лінії електропередач 110 кВ „Південна-ЛТЕЦ-1”, коло А, Б. На час проведення робіт понизиться надійність електропостачання споживачів міста Львова, які заживлені від підстанцій напругою 110-35 кВ „Львів-3”, „Львів-4”, „Львів-6”, „Львів-7”, „Львів-8”, „Львів-13”, ЛТЕЦ-1, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • У Львові збудують сучасний регіональний дозвільний центр, - Костюк У Львові збудують сучасний регіональний дозвільний центр, - Костюк Вже невдовзі у Львові почнуть будувати сучасний регіональний дозвільний центр. Ініціатива будівництва центру належить голові Львівської ОДА Михайлові Костюку. Про це керівник області розповів сьогодні під час проведення робочої наради з представниками Львівського обласного об'єднання організацій роботодавців, - повідомила прес-служба Львівської ОДА.
  • У неділю у Ботанічному саду ЛНУ ім. Івана Франка - день відкритих дверей У неділю у Ботанічному саду ЛНУ ім. Івана Франка - день відкритих дверей З метою співпраці з Львівським національним університетом ім. І. Франка і популяризації творчих здобутків колективів Центру творчості дітей та юнацтва Галичини у неділю, 22 квітня о 14.00 відбудеться концерт на відкриття сезону для відвідування саду і відродження природи. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Львів`яни можуть запропонувати своє помешкання гостям Євро-2012 у спеціальній facebook-групі Львів`яни можуть запропонувати своє помешкання гостям Євро-2012 у спеціальній facebook-групі У соціальній мережі Facebook з'явилася група "Welcome to Ukraine", у яку її творці закликають вступати тих, хто готовий під час проведення Євро-2012 абсолютно безкоштовно здавати своє житло європейським гостям футбольного чемпіонату Європи.
  • Перед Євро-2012 у Львові відбудеться другий Alfa Jazz Fest. Програма заходу Перед Євро-2012 у Львові відбудеться другий Alfa Jazz Fest. Програма заходу 1-3 червня у Львові вдруге відбудеться Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest, хедлайнерами якого стануть беззаперечні джазові зірки Кассандра Вілсон, Джон МакЛафлін, Джино Ваннеллі, Джон Патітуччі, Рішар Бона і Кенні Гарретт. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Найбільший в Україні інтернет-магазин "висить" Найбільший в Україні інтернет-магазин "висить" 19 квітня Податкова служба України призупинила роботу найбільшого онлайн-магазину України, Rozetka.ua. Податкова міліція звинувачує Розетку в ухиленні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень. З цього приводу стосовно посадових осіб підприємства порушено кримінальну справу. Зараз Інтернет-магазин переїхав на німецький хостинг, але працює дуже повільно.
  • У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура У неділю у півфіналі “Голосу країни” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура У неділю, 22 квітня, у ефірі півфіналу проекту “Голос країни-2” на телеканалі “1+1” львів`янин Павло Табаков заспіває хіт Шарля Азнавура. До кульмінаційного моменту популярного вокального проекту дійшло восьмеро конкурсантів.
  • У Львові змінили рух трьох маршруток У Львові змінили рух трьох маршруток У Львові змінили рух трьох автобусних маршрутів - №29, 36, 45. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.
  • 5-6 травня в театрі для дітей та юнацтва у Львові - прем`єра 5-6 травня в театрі для дітей та юнацтва у Львові - прем`єра 5 і 6 травня у Львові у Першому українському театрі для дітей та юнацтва о 18:00 відбудеться прем'єра вистави «Коли у світ з'являється людина» за однойменним твором Мартіна Гекманнса, за підтримки Гете-інституту в Україні. вартість квитків на сеанс - 14-20 грн.
  • У Львівській області створять Асоціацію готелів, - Костюк У Львівській області створять Асоціацію готелів, - Костюк У Львівській області буде створено Асоціацію готелів. Про це сказав під час зустрічі з провідними представниками готельного бізнесу регіону голова Львівської ОДА Михайло Костюк. За словами Михайла Костюка, Асоціація мала б координувала діяльність готельних підприємств, ініціювала запровадження в готельному середовищі сучасних методів розвитку бізнесу, лобіювала законодавчі ініціативи відповідно до розвитку ринку, забезпечувала диверсифікацію та маркетинг готельних послуг.
  • З понеділка частина Львова не матиме гарячої води. Графік відключень З понеділка частина Львова не матиме гарячої води. Графік відключень З понеділка, 23 квітня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • На вихідних у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль. Вхід - 20 грн На вихідних у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль. Вхід - 20 грн У п’ятницю, 20 квітня у Львові на подвір`ї палацу Потоцьких буде відкрито гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Першим заходом фестивалю стане гала-вечеря, а у суботу та неділю, 21-22 квітня, всі охочі зможуть відвідати ярмарок-презентацію страв львівської кухні, де можна буде посмакувати найсмачнішими стравами від львівських ресторанів. Вартість квитка на ярмарок-презентацію - 20 грн, - повідомили організатори.
  • Сьогодні до вечора півтисячі львівських будинків будуть без гарячої води Сьогодні до вечора півтисячі львівських будинків будуть без гарячої води Сьогодні, 19 квітня, у Львові проводять ремонт теплової мережі на вул.Луганській. Через це, як інформує прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго», до 17:00 припинено подачу опалення та гарячого водопостачання споживачам 511-ти житлових будинків
  • На травневі свята зі Львова ще є путівки до Греції або Європи На травневі свята зі Львова ще є путівки до Греції або Європи На травневі свята львів`яни ще можуть замовити путівки у турфірмах до Греції або Європи. Про це повідомляють "Головні новини Львова".
  • В Україні подорожчають квитки на літаки, - авіакомпанія В Україні подорожчають квитки на літаки, - авіакомпанія Кабмін має намір підвищити пасажирський збір в «Борисполі», що призведе до подорожчання авіаперельотів. Як повідомляють «Комментарии», про це заявили в прес-службі авіакомпанії «АероСвіт», коментуючи проект наказу Міністерства інфраструктури України, яким пропонується підвищити пасажирський збір за забезпечення авіабезпеки
  • Поїзд «Рахів-Львів» не скасують, - Мінінфраструктури Поїзд «Рахів-Львів» не скасують, - Мінінфраструктури Поїзд «Рахів-Львів» не скасують. Про це йдеться в офіційному листі-відповіді Міністерства інфраструктури України голові Закарпатської ОДА Олександру Ледиді.
  • Завтра у львівських квартирах відімкнуть опалення Завтра у львівських квартирах відімкнуть опалення Завтра, 19 квітня, у Львові закінчується опалювальний сезон. Як зазначив директор ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Мирон Терех, подачу тепла до будинків припинять завтра ввечері.
  • Наступного тижня в Україні офіційно презентують квитки на Євро-2012  Наступного тижня в Україні офіційно презентують квитки на Євро-2012 У понеділок, 23 квітня, відбудеться урочиста церемонія презентації квитків майбутнього Євро-2012. Тікети представлять на головній арені майбутнього чемпіонату – НСК "Олімпійський".
  • Через два дні буде визначено оператора таксі аеропорту «Львів» Через два дні буде визначено оператора таксі аеропорту «Львів» ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького оголосило конкурс на визначення агента для здійснення таксомоторних перевезень на території аеропорту.
  • Поки що з нового терміналу аеропорту Львова здійснює рейси лише «Wizzair» Поки що з нового терміналу аеропорту Львова здійснює рейси лише «Wizzair» Новозбудований аеровокзал, який 12 квітня урочисто відкрили Президент України Віктор Янукович та Президент УЄФА Мішель Платіні, пропрацював один день - 13 квітня, коли відправила перший авіарейс «Львів–Дортмунд» компанія «Wizzair». На вихідних пасажирів рейсу «Львів–Москва» обслуговували у приміщенні старого аеровокзалу.
  • До Євро-2012 в українських готелях підняли ціни у 3-7 разів До Євро-2012 в українських готелях підняли ціни у 3-7 разів Вартість проживання на період проведення в Україні Чемпіонату з футболу Європи 2012 року в готелях залежно від категорії та мережі збільшилась у три-сім разів, тоді як у світовій практиці нормою вважається підвищення в два-три рази. Про це повідомив президент Асоціації готелів та рестораторів (Агіра) Дмитро Заруба, коментуючи ситуацію на готельному ринку України.
  • Сьогодні у Львові відбудеться концерт луганського оркестру Сьогодні у Львові відбудеться концерт луганського оркестру У рамках проведення Днів Луганська у Львові сьогодні, 18 квітня, о 19.00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться концерт Муніципального оркестру духової та естрадної музики міста Луганська під керівництвом заслуженого працівника культури України Георгія Снаговського. Вхід вільний, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Маршрути львівського громадського транспорту з`являться на Google Маршрути львівського громадського транспорту з`являться на Google У рамках співпраці між Львовом та компанією Google передбачається створення сервісу, за допомогою якого гості міста зможуть отримати схему проїзду від однієї точки міста до іншої, повідомив 17 квітня на прес-конференції директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.
  • Чоловічий діловий стиль: як підібрати костюм, як зав`язувати краватку та яким кольорам надавати перевагу Чоловічий діловий стиль: як підібрати костюм, як зав`язувати краватку та яким кольорам надавати перевагу За якими критеріями варто підбирати строгий костюм для чоловіків, яким кольорам у діловому одязі краще надавати перевагу чоловікам різних кольоротипів, посад, віку та фігур, а також усе про тонкощі носіння ділового гардеробу та особливості його впливу на співрозмовника - дивіться у третій програмі продакшн-студії "Твоє місто" "Дрес-код". Окрім того, у програмі - неординарні ідеї того, що можна зробити з діловим гардеробом, коли він вийшов з моди або набрид.
  • Українці можуть гостювати в Росії три місяці без реєстрації Українці можуть гостювати в Росії три місяці без реєстрації Мешканці прикордонних з Росією областей України можуть гостювати в Росії без реєстрації до 90 днів. Про це інформує прес-служба Міністерства закордонних справ.
  • Українцям прогнозують подорожчання цукру Українцям прогнозують подорожчання цукру Ціна на цукор в Україні підніматиметься. Про це заявив голова правління Національної асоціації цукровиробників України "Укрцукор" Микола Ярчук.
  • На новому порталі аеропорту у Львові можна забронювати номер в готелі та місце на парковці На новому порталі аеропорту у Львові можна забронювати номер в готелі та місце на парковці Запрацював новий веб-портал Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького -- www.lwo.aero, де розміщена інформація про авіарейси, інформація для пасажирів (щодо митного, паспортного контролю, перевезення багажу тощо), дані про міський транспорт.
  • У травні у Львові відбудеться фестиваль ретро-автомобілів У травні у Львові відбудеться фестиваль ретро-автомобілів Міжнародний фестиваль ретро-автомобілів у Львові цього року відбудеться в межах святкування Дня міста 4-7 травня. Українсько-польський проект спрямований на відновлення та циклічне проведення автоперегонів на історичній трасі «Львівський трикутник» (вулиці Вітовського-Стрийська-Гвардійська). Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Великдень у Львові. Куди піти у Львові на свята Великдень у Львові. Куди піти у Львові на свята Як провести Великодні свята у Львові? "Твоє місто" порадить Вам, які заходи відвідати 14-17 квітня 2012 року.
  • З кінця весни потяг "Луганськ- Львів" не курсуватиме З кінця весни потяг "Луганськ- Львів" не курсуватиме Поїзд № 134 "Луганськ-Львів" буде скасовано. Про це заявив прес-секретар Донецької залізниці Володимир Селіванов.
  • Сьогодні з нового терміналу аеропорту у Львові буде здійснено перший авіарейс 

Сьогодні з нового терміналу аеропорту у Львові буде здійснено перший авіарейс Новий термінал львівського аеропорту уже працює. Як повідомила Галина Винарчик, співробітник відділу маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, сьогодні о 18.00 відбудеться перший міжнародний авіарейс до Дортмунда (Німеччина), - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Великдень у Львові: програма заходів Великдень у Львові: програма заходів У Львові затверджено програму загальноміських заходів до Великодніх свят. Сьогодні, 13 квітня, відбудеться майстер-клас з розпису писанок на вул. Галицькій, а 15-17 квітня на святкування Великодня запрошують у Шевченківський гай, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • В Україні стало менше корупції, - дослідження В Україні стало менше корупції, - дослідження Дослідження 2009 та 2011 років фіксують зниження загального рівня досвіду корупції в Україні. Так у 2011 році 60,1% респондентів заявили, що вони були втягнуті в корупційні стосунки з посадовцями протягом останніх 12 місяців, на відміну від 62,5% у 2009 році та 67% у 2007 році.
  • Львівська залізниця призначила додаткові потяги до Великодня Львівська залізниця призначила додаткові потяги до Великодня Львівська залізниця призначила додаткові потяги до Великодня сполученням Львів - Київ, Івано-Франківськ - Київ, - повідомила прес-служба відомства.
  • Що повинно бути у великодньому кошику? Що повинно бути у великодньому кошику? Цієї неділі, 15 квітня, християни святкують Воскресіння Ісуса Христа, що сталося на третій день по його смерті. У ніч Воскресіння Христа проводиться святкове богослужіння (Великодня Служба Божа), освячуються великодні кошики із пасками, крашанками та іншими стравами. Що можна нести святити до церкви, а що – не бажано?
  • На Великодні свята у Львові виділили додатковий транспорт для доїзду до кладовищ
На Великодні свята у Львові виділили додатковий транспорт для доїзду до кладовищ 13-16 квітня та 21-22 квітня 2012 року громадський транспорт у Львові курсуватиме зі змінами. Зокрема, автобусний маршрут № 38 буде продовжено до Сихівського кладовища, на маршруті № 1003 працюватимуть автобуси більшої місткості, а на тролейбусний маршртут № 11 буде виділено 2 додаткові тролейбуси, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Янукович і Платіні відкрили у Львові новий термінал аеропорту Янукович і Платіні відкрили у Львові новий термінал аеропорту 12 квітня у Львові за участі президента України Віктора Януковича та президента УЄФА Мішеля Платні урочисто відкрили новий термінал Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
  • Як правильно вийти з посту Як правильно вийти з посту Різдвяний піст занадто тривалий, щоб виходити з нього, не замислюючись про те, що їси. Правильний гастрономічний вихід з поста припускає щадний режим включення організму в новий режим харчування, що дозволяє забезпечити людині здоров'я і гарний святковий настрій.
  • На Євро-2012 у Львові продали усі квитки На Євро-2012 у Львові продали усі квитки Усі квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року продані. "Вільних місць не буде на жодній арені Євро-2012", - заявив в інтерв’ю виданню "Российская газета" операційний директор УЄФА Мартін Каллен.
  • Як вийти зі стану стресу на роботі Як вийти зі стану стресу на роботі Життя сучасної людини дуже напружене і наповнене стресами — як психологічними, так і фізичними. Напружений стан характерний для усіх працівників, що по багато годин проводять перед екранами моніторів, що створює постійне напруження в деяких групах м‘язів і зв’язок. Також стрес властивий для автомобілістів, які багато часу проводять за кермом. Найбільш ефективні способи релаксації - читайте у цій статті.
  • Сьогодні до 18.00 частина Львова буде без опалення та гарячої води Сьогодні до 18.00 частина Львова буде без опалення та гарячої води Сьогодні, 11 квітня, до 18:00 у Львові, в районі вулиці Панча, буде відключено подачу опалення і гарячої води до 44 житлових будинків, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Вартість квитків на сьогоднішню гру «Карпати» – «Чорноморець» у Львові - 10 грн Вартість квитків на сьогоднішню гру «Карпати» – «Чорноморець» у Львові - 10 грн Сьогодні, 11 квітня, у Львові відбудеться чвертьфінальний матч Кубка України між «Карпатами» та «Чорноморцем». Квитки можна буде придбати у касах стадіону "Україна" за ціною 10 грн (незалежно від обраного сектора).
  • 21 квітня у Шевченківському гаю у Львові відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом» 21 квітня у Шевченківському гаю у Львові відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом» 21 квітня у Шевченківському гаю відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом». Розпочнеться захід о 14.00 молебнем, який очолить Владика Венедикт, Єпископ–помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ.
  • Ціни на квартири у Львові стабілізувались Ціни на квартири у Львові стабілізувались За даними консалтингової компанії SV Development, за 4 по 10 квітня 2012 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові стабілізувалася на 0,00% до $ 1 449 за кв.м.
  • З кінця квітня на львівському вокзалі буде безкоштовний Wi Fi З кінця квітня на львівському вокзалі буде безкоштовний Wi Fi У кінці травня на головному залізничному вокзалі Львові буде Wi-Fi-зона. На час Чемпіонату і на потім Wi-Fi буде безкоштовним, окрім того будуть встановлені безоплатні туалети. Таке рішення було погоджено під час засідання робочої групи «Вокзал», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українці на восьмому місці у світі за кількістю редагувань статей на "Вікіпедії" Українці на восьмому місці у світі за кількістю редагувань статей на "Вікіпедії" За числом статей у Вікіпедії, створених на 1000 носіїв мови, українці на восьмому місці у світовому рейтингу народів, які мають більше 10 мільйонів мовців.
  • Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки Завтра, 11 квітня, у Львові відбудеться другий рейд учасників громадської ініціативи «Дайте пройти!», які вимагають від водіїв дотримуватися правил паркування і не перешкоджати руху пішоходів. Про це інформують організатори ініціативи на своїй сторінці Facebook.
  • До 17.00 на Сихові у Львові не буде опалення та гарячої води До 17.00 на Сихові у Львові не буде опалення та гарячої води Сьогодні, 10 квітня, через ремонт теплової мережі на проспекті Червоної Калини до 17:00 у Львові припинено подачу опалення і гарячої води до Сихівського житлового масиву.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!