Новини
  • Міста-господарі Євро-2012 в Україні сполучать швидкісною залізницею Міста-господарі Євро-2012 в Україні сполучать швидкісною залізницею Віце-прем’єр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков заявив, що відвідування матчів Євро-2012 – можливість повболівати за свою команду, а в Україні будуть раді всім гостям чемпіонату. Про це він заявив в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна» - повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».
  • З наступного тижня у Львові похолодає. Але літо обіцяють спекотним З наступного тижня у Львові похолодає. Але літо обіцяють спекотним Наступного тижня температура повітря у Львові опуститься на кілька градусів. Водночас, літо буде ще спекотнішим, ніж минулого року.
  • На день міста у Львові громадський транспорт курсуватиме до ночі На день міста у Львові громадський транспорт курсуватиме до ночі На день міста у Львові громадський транспорт курсуватиме за подовженим графіком. Для зручності та комфорту мешканців на 6 та 7 травня прийнято рішення про продовження тривалості часу роботи пасажирського транспорту до 01.00 год, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Водіїв просять об’їжджати вулицю Пасічну до кінця травня Водіїв просять об’їжджати вулицю Пасічну до кінця травня Сьогодні, 2 травня, вул Пасічну від вул Личаківської до вул Таджицької закрито на ремонт. У зв’язку з цим водіїв просять об’їжджати зазначену ділянку сусідніми вулицями – вул Мечникова, Студентською, Зеленою, Дж. Вашингтона - повідомили у прес-службі ЛМР.
  • Зі Львова в Москву з Зі Львова в Москву з'явився новий авіарейс В понеділок, 30 квітня 2012 новий авіаперевізник «Ямал» розпочав виконання рейсів за напрямком Львів-Москва з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
  • Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту На час Євро-2012 кільцеву дорогу у Львові не закриватимуть, але на ній частково будуть обмежувати рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Третього травня у Львові на ремонт частково закриють вулицю Пасічну Третього травня у Львові на ремонт частково закриють вулицю Пасічну Третього травня у Львові на ремонт закриють вул.Пасічну на ділянці від вул. Личаківської до вул.Таджицької. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління капітального будівництва ЛМР.
  • Через тиждень у Стрийському парку у Львові запрацює дитяча залізниця Через тиждень у Стрийському парку у Львові запрацює дитяча залізниця 6 травня об 11.00 зі станції Сонячна у Стрийському парку у Львові вирушить у перший за цей рік рейс поїзд «Вітерець» Львівської дитячої залізниці, яка відкриває свій 61-й сезон. Про це повідомили у прес-службі "Львівської залізниці".
  • 8 травня у Львові виступить Національний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у Львові виступить Національний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у Львівському академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької виступатиме Національний симфонічний оркестр Угорщини. Про це повідомила завідувач літературної частини театру Надія Труш.
  • На Львівському вокзалі відкрили другий Інформаційний центр На Львівському вокзалі відкрили другий Інформаційний центр 26 червня у Львові відкрили другий Туристично-інформаційний центр, який надаватиме необхідну інформацію туристам. Під час Євро-2012 тут гості міста зможуть отримати карти, путівники, календар подій у місті, карту основних об’єктів турніру у Львові. ТІЦ працює у центральній касовій залі вокзалу. Згідно статистики, 80% туристів до Львова приїжджають саме залізничним транспортом.
  • Сьогодні у Львові тестують роботу аеропорту «Львів» Сьогодні у Львові тестують роботу аеропорту «Львів» Сьогодні, 28 квітня, в рамках репетиції Львова Єврочемпіонату 2012, у місті відбудеться тестування Міжнародного аеропорту «Львів»: 700 людей пройдуть через основні етапи реєстрації нового терміналу аеропорту з багажем, пройдуть паспортний, митний конроль, вихід на посадку, приліт. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».
  • Сьогодні у Львові зміни у русі транспорту Сьогодні у Львові зміни у русі транспорту Сьогодні, 28 квітня, у Львові буде перекрито вул. Стрийська, Шота Руставелі, пл. Петрушевича. Обмеження діятимуть у зв`язку з генеральною репетицією служб міста до Євро-2012.
  • З квитком на матч ФК «Львів» - «Металург» можна відвідати ігри кубку шкільного футболу З квитком на матч ФК «Львів» - «Металург» можна відвідати ігри кубку шкільного футболу Cьогодні, 28 квітня, на «Арені Львів» замість матчу ФК «Львів» - ФК «Металург» відбудуться 2 матчі 1/16 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів. Вхід на стадіон відбудеться за квитками, що були роздруковані на матч ФК «Львів» - ФК «Металург», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Найкращим містом у світі для шопінгу назвали Лондон Найкращим містом у світі для шопінгу назвали Лондон Найкращим містом у світі для здійснення покупок названо Лондон. Такий висновок зробили співробітники видання The Economist.
  • У Львові проводять гідравлічні випробування. Графік відновлення та відімкнення подачі гарячої води У Львові проводять гідравлічні випробування. Графік відновлення та відімкнення подачі гарячої води З 23 квітня теплопостачальні підприємства Львова розпочали проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на щільність. Виконання цих робіт зумовлює тимчасове припинення подачі гарячої води мешканцям, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра ансамбль "Мрія" у Львові відзначить 65 річницю Завтра ансамбль "Мрія" у Львові відзначить 65 річницю 28 квітня 2012 року в приміщенні МПК ім. Г. Хоткевича відбудеться ювілейний концерт Народного ансамблю танцю "Мрія" з нагоди 65 річниці від часу заснування. Онлайн-трансляцію заходу забезпечуватиме медіа-портал "Твоє місто" за сприяння виставкової компанії "ExpoLviv" та технічної підтримки "Інтертелеком".
  • Сьогодні у Львові співатимуть пісні Івасюка Сьогодні у Львові співатимуть пісні Івасюка Сьогодні, 27 квітня, на площі Ринок у Львові відбудуться Вуличні Співи, присвячені пам’яті українського композитора Володимира Івасюка, - повідомили організатори Співів.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня
Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче анонси подій, які відбудуться у Львові у ці вихідні з 28 квітня по 3 травня 2012 року.
  • Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР У дні матчів Євро-2012 зона периметра стадіону "Арена Львів" буде закрита. Відтак водіям для права в’їзду туди потрібно отримати перепустку в департаменті «Євро-2012» ЛМР. Підставою для отримання перепустки, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, для мешканців буде документ, який підтверджуватиме проживання людини у межах периметра стадіону.
  • Цього року набере чинності угода про безвізовий режим між Україною та Туреччиною Цього року набере чинності угода про безвізовий режим між Україною та Туреччиною Уряд України затвердив угоду про безвізовий режим з Туреччиною. Як очікується, угода набуде чинності в другому півріччі. Як повідомляє Коммерсантъ-Украина, документ встановлює безвізовий порядок в'їзду і виїзду, прямування транзитом та перебування громадян однієї сторони на території іншої держави на підставі дійсних проїзних документів за умови, що термін їх безперервного перебування не перевищує 30-ти днів від дати в'їзду.
  • З 1 травня в Україні діятимуть нові тарифи на електроенергію З 1 травня в Україні діятимуть нові тарифи на електроенергію Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики Постановою №497 від 23.04.2012р., зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 23.04.2012р. за №598/20911, внесла зміни до тарифів на електричну енергію, що відпускається населенню і населеним пунктам. Постанова набуває чинності 01 травня 2012 року, - повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • У Львові проїзд в електротранспорті для глядачів Євро-2012 буде безкоштовний У Львові проїзд в електротранспорті для глядачів Євро-2012 буде безкоштовний Депутати Львівської міськради сьогодні, 26 квітня, визначили ЛКП «Львівлектротранс» організатором перевезення під час Євро-2012. За ухвалу проголосувало 65 депутатів.Згідно з ухвалою, ЛКП має укласти договір з УЄФА/МОК про безкоштовне перевезення акредитованих осіб УЄФА, представників ЗМІ та вболівальників, які мають квитки на матчі Євро-2012.
  • На вихідних у Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова з Бучач» На вихідних у Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова з Бучач» 29 квітня – 1 травня у Львові відбудеться ювілейний X міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова з Бучач».
  • У Львові затвердили кінцеву зупинку маршруту "Львів-Бірки" У Львові затвердили кінцеву зупинку маршруту "Львів-Бірки" Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради погодило кінцеву зупинку для маршруту "Львів-Бірки" на станції Підзамче, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • У суботу у Львові курсуватимуть експрес-автобуси до автовокзалу (ОНОВЛЕНО) У суботу у Львові курсуватимуть експрес-автобуси до автовокзалу (ОНОВЛЕНО) Цією суботи, 28 квітня, у Львові, як і у день євроматчів, до зупинки на вул. Вернадського поблизу головного автовокзалу курсуватимуть експрес-автобуси.
  • На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя" На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя" У наступному, фінальному, ефірі проекту “Голос країни” львів`янин Павло Табаков заспіває пісню зі свого репертуару “Тільки ти моя”. Композиція, як розповів співак у експрес-інтерв’ю Vlaskor.net, буде виконано у новому аранжуванні. Про це та інше від фіналіста талант-шоу "Голос країни" читайте нижче.
  • В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз У випадку прийняття Верховною Радою законопроекту про диференціацію акцизу в залежності від вмісту в ньому алкоголю пиво в Україні подорожчає у середньому на 13%. Це прогнозує компанія, яка входить у трійку найбільших в Україні виробників пива, - повідомив директор з правових питань та корпоративних відносин фірми Денис Хренов.
  • На вихідні у Львові очікують до 27 градусів тепла На вихідні у Львові очікують до 27 градусів тепла На вихідні синоптики прогнозують у Львові сонячну погоду та потепління до 27 градусів.
  • У Львові кафе та ресторани, готові до Євро-2012, матимуть наліпки "Привітне місто" У Львові кафе та ресторани, готові до Євро-2012, матимуть наліпки "Привітне місто" 25 квітня у Львові розпочали відзначати кращі кафе та ресторани наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Ресторани»: зокрема, це можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, знання іноземних мов персоналом та якість кухні.
  • Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум 26-27 квітня уже вчетверте поспіль у Львові відбудеться Міжнародний весняний діловий форум. Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України і інших країн, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У частині Залізничного району Львова гарячу воду подадуть у неділю У частині Залізничного району Львова гарячу воду подадуть у неділю У 183 будинки Залізничного району відновлять подачу гарячої води у неділю, 28 квітня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Залізничнетеплоенерго».
  • Через святкування Дня міста у Львові перекриють вулиці. Програма святкувань
Через святкування Дня міста у Львові перекриють вулиці. Програма святкувань Цьогоріч Львів відзначатиме 756 річницю свого заснування. З цього приводу у місті протягом трьох днів – з 4 по 6 травня - відбудуться різні концерти та акції, через організацію яких у Львові буде перекрито рух транспорту на декількох вулицях.
  • Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують У зв´язку з перетворенням «Родовід банку» на санаційну фінустанову, банк припиняє випуск та обслуговування власних платіжних карт. Зокрема, з 28 травня поточного року платіжні карти, емітовані «Родовід банком», будуть заблоковані.
  • Більше місяця центр Львова буде закритий для руху транспорту Більше місяця центр Львова буде закритий для руху транспорту Пішохідна зона у центральній частині міста до Євро-2012 діятиме з 28 травня до 5 липня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на департамент «ЄВРО-2012» ЛМР.
  • У Львові батьків просять взяти участь у анкетуванні про здоров`я їхніх дітей У Львові батьків просять взяти участь у анкетуванні про здоров`я їхніх дітей У Львові стартував перший етап проекту «Здоров'я твоєї дитини», а саме – опитування 67 000 батьків школярів. Анкети можуть бути заповнені анонімно, а відповіді дозволять розробити загальноміську програму оздоровлення та профілактики захворювань серед школярів, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Фестивалі на травневі свята: куди піти та поїхати львів`янам Фестивалі на травневі свята: куди піти та поїхати львів`янам Незабаром в Україні розпочнуться травневі свята. Вони дадуть українцям 4 дні відпочинку: з неділі 29 квітня до середи 2 травня включно. У цей час на Західній Україні відбуватимуться різні заходи та фестивалі: від фестивалю "Сакура-Фест" в Ужгороді, де львів`яни зможуть подивитись на цвітіння екзотичної рослини, до турніру повітряних куль "Східниця Fly Quest", "Свята ковалів" в Івано-Франківську та фестивалю "Львів Стародавній", на якому "оживуть" герої давнини.
  • Львів розробив мобільні додатки для Євро-2012 Львів розробив мобільні додатки для Євро-2012 У Львові розробили два мобільні додатки для вболівальників та гостей міста на час Євро-2012: «Путівник вболівальника» та «Події у Львові». Програми доступні для мобільних ОС Android та iOS.
  • Завтра частину вулиці Вітовського у Львові перекриють Завтра частину вулиці Вітовського у Львові перекриють З 22:00 25 квітня до 07:00 27 квітня рух транспорту по осі вул. Вітовського,3 буде закрито, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові фільм "Месники" покажуть за тиждень до української прем`єри У Львові фільм "Месники" покажуть за тиждень до української прем`єри У Львові фантастичний фільм "Месники", прем'єра якого в Україні відбудеться 3 травня, покажуть 26 квітня у кінотеатрі "Планета кіно IMAX".
  • Під час Євро-2012 водіям, щоб заїхати додому в центр Львова, треба буде мати перепустку на в’їзд Під час Євро-2012 водіям, щоб заїхати додому в центр Львова, треба буде мати перепустку на в’їзд На час проведення ЄВРО-2012 центр Львова буде закритий для проїзду автомобілів. Тим, хто живе на центральних вулицях, а також закладам громадського харчування та іншим підприємствам, заклади яких розміщені у межах закритої частини міста та їхнім постачальникам для доставки продуктів, потрібно буде отримати перепустку на в’їзд. Їх видаватиме департамент «ЄВРО-2012» ЛМР до кінця травня.
  • На завтра Львову прогнозують негоду, а на вихідні - сонце На завтра Львову прогнозують негоду, а на вихідні - сонце Завтра, 25 квітня, у Львові, за прогнозами синоптиків, будуть гроза, сильний дощ і град, - повідомляє з посиланням на Гідрометеоцентр прес-служба Львівської міської ради.
  • Готуючись до Євро-2012 у суботу у Львові перекриють вулиці Готуючись до Євро-2012 у суботу у Львові перекриють вулиці В суботу, 28 квітня, у Львові відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні ЄВРО-2012. Через це окремі вулиці у Львові будуть закриті для руху транспорту, а рух буде організовано так, як і у дні матчів ЄВРО-2012, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові відремонтують 3 дитячі садочки, - ЛМР У Львові відремонтують 3 дитячі садочки, - ЛМР Цьогоріч у Львові заплановано повністю відремонтувати дитячі садки на вул. Чукаріна, вул. Рильського та вул. Зубрівській. Окрім того, у садочку на вул. Чукаріна планується відкрити 6 груп, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У четвер у Львові відкривають ще один магазин "Ельдорадо" У четвер у Львові відкривають ще один магазин "Ельдорадо" У четвер у Львові відкриють новий магазин “Ельдорадо” за адресою вул. Богдана Хмельницького, 214. Про це повідомила компанія на своєму корпоративному сайті.
  • В Україні презентували дизайн квитків на «Євро-2012» В Україні презентували дизайн квитків на «Євро-2012» На полі НСК «Олімпійський» у Києві один з керівників УЄФА Мартін Каллен, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та керівник Організаційного комітету «Євро-2012» в Україні Маркіян Лубківський презентували дизайн квитків на матчі Євро-2012.
  • Заморожені піци на українських прилавках: які смачніші Заморожені піци на українських прилавках: які смачніші Заморожена піца, що продається у вітчизняних супермаркетах, є придатним до вживання продуктом. До такого висновку дійшли фахівці Центру споживчих експертиз «Тест», ретельно дослідивши 8 піц. Лише один із тестованих зразків не пройшов випробувань і опинився на останньому місці в рейтингу з оцінкою «погано».
  • У Львові з нового терміналу аеропорту курсують автобуси №48 У Львові з нового терміналу аеропорту курсують автобуси №48 У Львові автобуси № 48 курсують з нового терміналу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.
  • На травневі свята львів`янам радять відвідати Ужгород та печеру Млинки На травневі свята львів`янам радять відвідати Ужгород та печеру Млинки Наступного тижня в Україні з нагоди Днів солідарності трудящихся передбачено чотири вихідних. Видання Inspired порадило українцям, де можна провести цей відпочинок. Серед різних - Крим, Ужгород, Кам`янець-Подольський, печера Млинки та Львів.
  • В Україні подорожчає світло для тих, хто споживає більше 800 кВт/год у місяць В Україні подорожчає світло для тих, хто споживає більше 800 кВт/год у місяць Національна комісія регулювання в сфері енергетики (НКРЕ) прийняла рішення оптимізувати тарифи на електричну енергію для населення з 1 травня
  • На вихідних сміття зі Львова не вивозили через акцію протесту На вихідних сміття зі Львова не вивозили через акцію протесту 18 квітня у Львові перестали вивозити сміття. Це сталось через блокування автомобілями колишніх продавців, що здійснювали торгівлю на площі Липневій у Львові, в’їзду на Грибовицьке сміттєзвалище. Відтак, станом на 21 квітня, у Львові утворилось більше 2 тис. тонн твердих побутових відходів.
  • Наступного тижня українці матимуть 4 вихідні Наступного тижня українці матимуть 4 вихідні Рішенням Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 року передбачено, що з "метою створення сприятливих умов для святкування 1 і 2 травня" робочий день понеділка 30 квітня перенесено на суботу 28 квітня.
  • В Україні боржникам дозволили виїжджати за кордон

В Україні боржникам дозволили виїжджати за кордон Вищий спеціалізований суд України (ВССУ) прийняв рішення, після якого суди більше не можуть обмежувати виїзд за кордон проблемних позичальників.
  • Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці Вузькі штани, корсети і тісна нижня білизна можуть привести до серйозних захворювань. Це з‘ясували англійські вчені, - повідомляє The Epoch Times.
  • Через 2 тижні в Україні будуть готові усі пункти пропуску до Євро-2012 Через 2 тижні в Україні будуть готові усі пункти пропуску до Євро-2012 Повне технічне оснащення усіх, визначених для забезпечення Євро-2012, пунктів пропуску завершиться через 2 тижні. Про це повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Павло Шишолін в інтерв'ю газеті «Прикордонник України», - інформує прес-служба відомства.
  • У Львові на Городоцькій біля депо відкриють ринок з сільгосппродукцією У Львові на Городоцькій біля депо відкриють ринок з сільгосппродукцією Сьогодні, 20 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради прийняли рішення організувати торгові ряди для реалізації сільськогосподарської продукції на вул. Городоцькій.
  • Від сьогодні львів Від сьогодні львів'яни будуть без гарячої води. Графік відключень З 23 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Rozetka.UA повністю відновив роботу Rozetka.UA повністю відновив роботу Один з найбільших інтернет-магазинів України Rozetka.UA відновив роботу в повному обсязі.
  • Google запустила перегляд львівських вулиць Google запустила перегляд львівських вулиць Компанія Google запустила перегляд вулиць (Street View) на картах Google для міст України, зокрема для Львова. Українські міста доповнять колекцію панорамних зображень вулиць, пам’яток та історичних об’єктів понад 30 країн світу. Режим перегляду вулиць працює також на мобільних картах і в сервісі Google Планета Земля, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ Новий iPhone надійде в продаж у жовтні 2012 року. Про це повідомили ЗМІ з посиланням на джерела серед поставників компонентів для Apple та аналітиків. Нове покоління смартфона iPhone від Apple матиме більш легкий і тонкий модуль дисплея і, ймовірно, з’явиться на ринку в жовтні цього року, повідомили ряд ЗМІ з посиланням на джерела серед постачальників компонентів для Apple і думки аналітиків.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як можна цікаво та продуктивно провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче про цікавинки 21 та 22 квітня 2012 року.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!