Новини
  • ПриватБанк обмежив зняття грошей із карток ПриватБанк обмежив зняття грошей із карток ПриватБанк, який володіє найбільшою мережею банкоматів в Україні, обмежив зняття грошей із карток Visa інших банків сумою 100 грн за раз.
  • Наступні чотири дні в Україні - вихідні Наступні чотири дні в Україні - вихідні Чотири дні відпочиватимуть українці з нагоди Дня Конституції. Про це йдеться у постанові Кабміну.
  • Маршрут тролейбуса №12 у Львові відновлять з 7 липня Маршрут тролейбуса №12 у Львові відновлять з 7 липня Тролейбус №12 відновить свій маршрут уже з 7 липня, зараз тривають роботи з влаштування контактної мережі на вул. Городоцькій, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Влітку з Влітку з'являться нові авіарейси зі Львова: Львів-Рим, Львів-Тель-Авів, Львів-Геракліон Як розповів генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, за період ЄВРО у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Салоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку. Найближчими днями, з 30 червня, буде відкрито новий рейс до Риму, з липня працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон.
  • Сьогодні - день джазу на фестивалі "FanARTia" у Львові Сьогодні - день джазу на фестивалі "FanARTia" у Львові Сьогодні, 26 червня, на фестивалі «ФанАРТія» у львівській фан-зоні польські зірки джазу Jarek Smietana Band представлять програму From F. Chopin to J. Hendrix. А львівський гурт ShockolaD виступить з камерним оркестром «Віртуози Львова».
  • Новий Закон про вищу освіту можуть прийняти вже в липні Новий Закон про вищу освіту можуть прийняти вже в липні Уже в понеділок Кабмін повинен отримати від відомства Дмитра Табачника остаточну версію багатостраждального закону про вищу освіту. В Раді його не можуть прийняти вже два роки. Новий текст — це компромісний варіант, над яким працювала кілька місяців група експертів на чолі з ректором НТУ КПІ та екс-міністром освіти Михайлом Згуровським.
  • Водії їздитимуть з ввімкненими фарами 7 місяців на рік Водії їздитимуть з ввімкненими фарами 7 місяців на рік Кабінет міністрів України готує чергові зміни до Правил дорожнього руху. Проект змін вже пройшов стадію громадського обговорення, і зараз в нього вносяться фінальні поправки.
  • У мобільних картах для iPhone та iPad з У мобільних картах для iPhone та iPad з'явився громадський транспорт Львова Яндекс оновив мобільні Карти для iPhone та iPad. Тепер власники iOS-пристроїв можуть планувати за допомогою програми маршрути не лише автомобілем, але й міським транспортом. Як і на maps.yandex.ua, ця функція доступна наразі для Львова та ще 6 українських міст, - повідомили "Твоє місто" у компанії "Яндекс.Україна".
  • В Україні поки що не буде магазинів duty-free всередині країни В Україні поки що не буде магазинів duty-free всередині країни Норма про можливість відкриття магазинів безмитної торгівлі поза пунктами перетину кордону була виключена з нової редакції Митного кодексу через ризик збільшення порушень, заявив голова Митної служби Ігор Калєтнік.
  • Замість печаток в Україні планують застосовувати обов`язковий підпис Замість печаток в Україні планують застосовувати обов`язковий підпис Кабінет міністрів з метою полегшення ведення бізнесу в Україні пропонує скасувати обов‘язкове застосування суб’єктами господарювання печаток, замінивши їх вказівкою в документах особистого підпису.
  • Податкова роз`яснила як діятимуть зміни до Податкового кодексу Податкова роз`яснила як діятимуть зміни до Податкового кодексу Підписаний Президентом України Закон № 4834-VI Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм значно полегшить діяльність суб‘єктів малого та середнього бізнесу, запевняють у Державній податковій службі. Про це пише «Корреспондент».
  • Сьогодні у Львові буде "Етно-диско" з Олегом Скрипкою Сьогодні у Львові буде "Етно-диско" з Олегом Скрипкою 26 червня на території гостинності «LeoFan» Олег Скрипка представить особливу програму вечорниць «Етно-диско». Українські «Етно-диско вечорниці» відбудуться у супроводі видатного скрипаля-віртуоза Василя Попадюка. Початок дійства о 20:00 год - повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
  • Підприємці можуть розстрочити заборгованість зі сплати страхових внесків Підприємці можуть розстрочити заборгованість зі сплати страхових внесків З 12 червня 2012 року набрав чинності Закон України “Про внесення змін до розділу VIII “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо стимулювання сплати поточних платежів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України”, - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської ОДА.
  • У Львові три тижні не буде гарячої води У Львові три тижні не буде гарячої води З 2 до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також для перевірки щільності та механічної міцності магістральних теплових мереж.
  • Помідори омолоджують організм, - вчені Помідори омолоджують організм, - вчені Помідори здатні не просто підтримувати молодість шкіри, а й оберігати її від згубного впливу УФ-променів. До такого висновку дійшли вчені Університету Ньюкасла (Велика Британія).
  • Подорожуючи залізницею з малими дітьми, батьки повинні мати оригінал свідоцтва про народження Подорожуючи залізницею з малими дітьми, батьки повинні мати оригінал свідоцтва про народження Провідники потягів готові виганяти з вагонів батьків з малолітніми дітьми, якщо у них немає документів на цих дітей. Як з'ясували журналісти ТСН, такий випадок мав місце у неділю, 24 червня.
  • У Львові продовжують ремонт доріг У Львові продовжують ремонт доріг Після Євро-2012 львівські дороги продовжать ремонтувати, замовниками робіт виступають районні адміністрації. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Погода змінилась: цього тижня львів Погода змінилась: цього тижня львів'ян очікує похолодання У першій половині тижня 25 червня – 1 липня в Україні очікується пониження температури повітря, місцями дощі. Середня температура повітря - близько 14-19 градусів вночі і 20-25 тепла вдень.
  • У півфінал Євро-2012 вийшли Італія, Португалія, Німеччина та Іспанія У півфінал Євро-2012 вийшли Італія, Португалія, Німеччина та Іспанія Поєдинок Англія – Італія, в якому після «сухих» 120 хвилин основного та додаткового ігрового часу в серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 4:2 отримали італійці, визначив останнього півфіналіста чемпіонату Європи з футболу, що підходить до свого завершення на зелених полях України та Польщі.
  • Як правильно харчуватися чоловікам Як правильно харчуватися чоловікам Сучасний чоловік підданий досить динамічному способу життя, причому дана динаміка супроводжує його з дня на день протягом всього його життя. Найчастіше у чоловіків не залишається часу на повноцінний відпочинок, а головне на правильне харчування. А ось правильне харчування їм просто необхідно. Саме воно може допомогти йому подолати всі тягарі сучасного світу.
  • У Львівському аеропорту відтепер можна орендувати авто У Львівському аеропорту відтепер можна орендувати авто В міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького відкрили пункт прокату автомобілів компанії Avis Україна.
  • П П'ять днів у Львові не буде гарячої води. Перелік будинків Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», ремонтні бригади підприємства проводять ремонт на магістральній тепловій мережі на вул. Луганській.
  • Від сьогодні у Львові знову працюватимуть евакуатори Від сьогодні у Львові знову працюватимуть евакуатори У Львові евакуатори звозитимуть автомобілі, що порушують правила паркування та блокують рух громадського транспорту на спеціально обладнаний майданчик на вул. Промисловій, 29.
  • В Україні створюють електронний реєстр пацієнтів В Україні створюють електронний реєстр пацієнтів Кабінет міністрів оприлюднив постанову №546 від 6 червня про створення електронного реєстру пацієнтів. Електронний реєстр пацієнтів дозволить отримувати доступ до історії хвороби людини, не прив'язуючись до місця проживання.
  • Телефонний зв Телефонний зв'язок подорожчає на 10% Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) вчора, 21 червня, на своєму черговому засіданні затвердила нові граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, що надаються операторами телекомунікацій. Про це повідомляє прес-служба НКРЗІ.
  • Рятувальники радять як поводитись у спеку Рятувальники радять як поводитись у спеку На найближчі дні у Львові метеорологи прогнозують сонячну погоду за високої температури. Тому рятувальники попереджають – остерігайтеся теплового та сонячного ударів.
  • Сьогодні у Львові - штормове попередження Сьогодні у Львові - штормове попередження Синоптики передбачають сьогодні у Львові дощ, місцями сильний. Можливі шквали 15-20 м/с, гроза , в окремих районах град.
  • Чвертьфінал Євро-2012: Німеччина - Греція. Трансляція - сьогодні о 21.35 на Першому Національному Чвертьфінал Євро-2012: Німеччина - Греція. Трансляція - сьогодні о 21.35 на Першому Національному 22 червня о 21:35 дивіться на Першому Національному чвертьфінальний поєдинок у рамках чемпіонату Європи "Євро – 2012" між збірними Греції та Німеччини - повідомляє прес-служба Першого Національного.
  • Як з користю вживати воду Як з користю вживати воду Усім відомо, що життя без води неможливе, наш організм потребує півтора, а то й до двох літрів рідини щодня. У чому ж полягає її користь, і як зробити вживання води звичкою - читайте далі.
  • У Львові пройде День батяра У Львові пройде День батяра Упродовж двох днів, 23 та 24 червня, у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького проходитиме День Батяра - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі «Львів 2012».
  • У Львові функціонує унікальний відкритий плавальний басейн У Львові функціонує унікальний відкритий плавальний басейн Вісім плавальних доріжок, постійна температура води влітку і взимку, заняття з плавання для дітей – усе це є в єдиному на Львівщині відкритому плавальному басейні, що функціонує цілий рік. 50-метровий басейн є одним з кращих відкритих басейнів в Україні і знаходиться на території навчально-спортивної бази літніх видів спорту спорткомплексу СКА у Львові.
  • Сьогодні частково відкриють для руху проспект Свободи Сьогодні частково відкриють для руху проспект Свободи Сьогодні, 21 червня, з 14.00 год буде відкрито для автотранспорту проїзд біля пам’ятника А. Міцкевичу, що дасть змогу проїжджати автотранспорту на вул. Дорошенка. Про це поінформували у департаменті «ЄВРО 2012», - повідомляє медіа-центр "Львів 2012".
  • Понад тисячу гуртожитків в Україні передадуть у комунальну власність Понад тисячу гуртожитків в Україні передадуть у комунальну власність Верховна Рада Україна прийняла Закон про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2012 - 2015 роки. За відповідний законопроект проголосували 345 народних депутата при мінімально необхідних 226.
  • Сьогодні - перший матч чвертьфіналу Євро-2012. Трансляція - на телеканалах "Україна" і "Футбол" Сьогодні - перший матч чвертьфіналу Євро-2012. Трансляція - на телеканалах "Україна" і "Футбол" Сьогодні, 21 червня відбудеться перший чвертьфінальний поєдинок чемпіонату Європи з футболу. У Варшаві зустрінуться національні команди Чехії і Португалії.
  • Компанія Apple запустить власні мобільні карти Компанія Apple запустить власні мобільні карти На конференції для розробників WWDC-2012 компанія Apple анонсувала власний додаток — картографічну платформу. Вона замінила Google Maps в новій iOS. Попри те, що очікувалося раніше, вона не базується на вирішенні OpenStreetMap.
  • Купувати м Купувати м'ясо в супермаркетах може бути небезпечно У супермаркетах України зловживають тими препаратами, які дають можливість м‘ясу зберігатися довше.
  • На Львівщині придатні для відпочинку 20 водойм На Львівщині придатні для відпочинку 20 водойм На Львівщині до надання послуг відпочинку готові 20 водних об’єктів. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
  • Після Євро-2012 у Львові відновлять проспект Свободи Після Євро-2012 у Львові відновлять проспект Свободи Після закінчення Євро-2012 проспект Свободи у Львові обіцяють відновити протягом літа. Про це 20 червня, під час прес-конференції розповів директор департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Засадний.
  • Сьогодні у Львові - спека до +33 Сьогодні у Львові - спека до +33 За прогнозами синоптиків, сьогодні, 21 червня у Львові та Львівській області очікується спека - температура повітря може сягати +33 градуси за цельсієм. Також на Львівщині можливий дощ, місцями шквали 15-20, місцями грози, в окремих районах град.
  • Мобільним операторам заборонили в односторонньому порядку змінювати тарифи Мобільним операторам заборонили в односторонньому порядку змінювати тарифи У середу в Україні набули чинності нові правила надання та отримання телекомунікаційних послуг.
  • Підприємцям дадуть пільги в обмін на квартири для працівників Підприємцям дадуть пільги в обмін на квартири для працівників Уряд розробляє систему стимулів, аби заохотити бізнес будувати житло. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у Гостомелі (Київська область) на урочистостях з нагоди введення в експлуатацію житлового будинку Державного підприємства «Антонов».
  • Український сир відповідає нормам Український сир відповідає нормам Згідно з висновками російських фахівців, 91 зразок українського сиру на 96% відповідає санітарно-епідеміологічним правилам і нормативам.
  • Де дивитися чвертьфінальні матчі Євро-2012 Де дивитися чвертьфінальні матчі Євро-2012 За підсумками групового етапу чемпіонату Європи з футболу чвертьфіналістами стали збірні Англії, Греції, Іспанії, Італії, Німеччини, Португалії, Франції та Чехії.
  • На "Арені-Львів" буде картинг і святкуватимуть весілля На "Арені-Львів" буде картинг і святкуватимуть весілля «Арену Львів» уже замовили під весілля. А наступного місяця на прилеглих паркінгах біля стадіону відкриють картинг-клуб.
  • У Львові сьогодні - тепло і можливий дощ У Львові сьогодні - тепло і можливий дощ Синоптики прогнозують на сьогодні, 20 червня у Львові до +29 градусів, вдень можливі незначні опади у вигляді дощу.
  • Поради на літо: як правильно купатися Поради на літо: як правильно купатися Літо — пора відпусток і подорожей, а сонце, свіже повітря і вода — його головні бонуси. І купання — одне з найбільш приємних задоволень наступаючого сезону. Купатися люблять всі! Як же купатися правильно, щоб не нажити собі проблем зі здоров‘ям?
  • Матч Англія - Україна: 1:0 Матч Англія - Україна: 1:0 Збірна Англії перемогла у сьогоднішній грі команду України з рахунком 1:0. Таким чином, англійці вийшли у чвертьфінал чемпіонату Євро-2012.
  • Орендувати стадіон «Арена Львів» на одну подію коштує 160 тис. грн. Орендувати стадіон «Арена Львів» на одну подію коштує 160 тис. грн. 160 тис. грн. коштує оренда стадіону «Арена Львів» на один матч. Про це сьогодні, 19 червня, на брифінгу журналістам повідомив директор з експлуатації стадіону «Арена Львів» Олексій Жуковін.
  • В Україні незначно подешевшало пальне - від 1 до 10 копійок за літр В Україні незначно подешевшало пальне - від 1 до 10 копійок за літр В Україні у понеділок, 18 червня, подешевшали всі марки палива, свідчать дані моніторингу ринку нафти і нафтопродуктів від агентства Укрінформ.
  • Після трансляції матчу "Україна - Англія" з центру Львова курсуватимуть додаткові автобуси Після трансляції матчу "Україна - Англія" з центру Львова курсуватимуть додаткові автобуси З центру міста їздять спеціальні автобуси, якими відвідувачі фан-зони можуть доїхати додому після перегляду трансляції матчів. Автобуси працюють з 23.45 до 01.00 год та відправляються з 5 точок – пл. Різні, пл. Галицької, вул. Січових Стрільців, ТЦ «Магнус», пл. Митної. За таким же графіком працюють тролейбусні маршрути №2, 5 та 24 - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012".
  • Матч Україна - Англія відбудеться сьогодні о 21.45. Трансляція - на Першому національному Матч Україна - Англія відбудеться сьогодні о 21.45. Трансляція - на Першому національному Сьогодні Збірна України змагатиметься з командою Англії на "Донбас-Арені" за вихід у чвертьфінал Євро 2012. Більшість експертів вважають цей матч вирішальним для української Збірної, оскільки перемога над Збірною Англії принесе нам вихід у плей-офф чемпіонату, а поразка завершить участь збірної у цьогорічному єврочемпіонаті.
  • Як вберегтися від спеки Як вберегтися від спеки Через спеку збільшилася кількість викликів до Львівської станції швидкої медичної допомоги – до 450 на добу. Про це 18 червня на прес-конференції повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.
  • Львівських пенсіонерів запрошують на екскурсії та гімнастику Львівських пенсіонерів запрошують на екскурсії та гімнастику Майстер-класи народних майстрів, оздоровча гімнастика на свіжому повітрі, екскурсії та перегляд фільмів, зустрічі з цікавими людьми та багато іншого організовують у Львові для активних літніх людей
  • Львів Львів'янам повідомлять графік маршруток На зупинках громадського транспорту у Львові встановлюють таблички з інтервалами руху автобусів, повідомили в Медіа-центрі "Львів-2012".
  • Вулицю Городоцьку у Львові ремонтуватимуть до кінця року  Вулицю Городоцьку у Львові ремонтуватимуть до кінця року Львівська влада планує ще до кінця 2012 року прокласти трамвайну колію на Сихів та завершити ремонтні роботи на вул. Городоцькій. Про це повідомив 18 червня на брифінгу щодо результатів роботи міста під час проведення трьох матчів чемпіонату Євро-2012 міський голова Львова Андрій Садовий.
  • "Твоє місто" просить вибачення за тимчасові перебої у роботі порталу "Твоє місто" просить вибачення за тимчасові перебої у роботі порталу 17 та 18 червня у зв'язку з технічними причинами була призупинена робота інтернет-порталу "Твоє місто". Просимо вибачення за тимчасові незручності.
  • Після Євро-2012 на "Арені-Львів" будуть концерти Після Євро-2012 на "Арені-Львів" будуть концерти Після закінчення «Євро-2012» є багато охочих проводити на стадіоні «Арена-Львів» концерти. Про це на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, відповідаючи на запитання журналістів, що буде далі зі стадіоном і хто буде його власником.
  • У Львові хочуть будувати готелі «Шератон», «Маріотт» та «Хаятт» У Львові хочуть будувати готелі «Шератон», «Маріотт» та «Хаятт» Ведуться переговори щодо будівництва у Львові готелів трьох світових мереж «Шератон», «Маріотт» та «Хаятт», – зазначив сьогодні, 18 червня, на прес-конференції міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Як відрізнити підробний квиток на трамвай у Львові від справжнього Як відрізнити підробний квиток на трамвай у Львові від справжнього У Львові пасажирів міського електротранспорту просять бути уважними при покупці квитків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Завтра у Львові - спека та грози Завтра у Львові - спека та грози Завтра, 19 червня, у Львові та області синоптики прогнозують вночі без опадів, вдень дощ, місцями грози.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!