America House у Львові, ще одне замінування та хто обиратиме форму навчання у закладах. Головне

1686 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Darya Tryfanava on Unsplash

Фото: Darya Tryfanava on Unsplash

З понеділка, 14 лютого, у Львові і початкова, і старша школа самостійно прийматимуть рішення про форму навчання у закладі. Так само секції, гуртки, мистецькі школи зможуть відновити свою роботу офлайн за рішенням керівників.

Львівська міська дитяча клінічна лікарня, що на вул. Пилипа Орлика, 4, отримала нову назву. Відтепер це Лікарня Святого Миколая, а очолив її Іван Міськів.

Читайте також: МОЗ затвердило сезонне меню для дошкільнят

У Львові знову повідомили про замінування шкіл, садочків і ТРЦ. Анонімне повідомлення надійшло близько 15.30 год 11 лютого. 

У Львові почали розбирати одну з перших вілл старого Знесіння – віллу Завадовичів. За попередньою інформацією, на місці вілли збудують апарт-готель, який буде частиною бутік-готелю «Kavalier».

Читайте також: Львівщина отримала препарат для лікування коронавірусу 

Стало відомо, де у Львові відкриють America House. Йдеться про приміщення Празького банку, що на вулиці Гнатюка, 2. Запрацювати цей культурно-освітній простір має на початку червня цього року.

У Львові планують реконструювати та добудувати лічницю імені Митрополита Андрея Шептицького, що поблизу Церкви Юра, на вулиці Озаркевича,4.

Читайте також: З’явився документ, що ставить під загрозу майбутнє озера у Снопківському парку 

10 лютого у Львові відбувся допрем’єрний показ фільму «Носоріг» режисера Олега Сенцова. Про те, чия історія лягла в основу фільму, чому режисер віддає перевагу непрофесійним акторам, чи важко було робити кіно українською та які роботи будуть екранізовані далі, Tvoemisto.tv дізналося від режисера.  

Читайте також: Виїзні засідання та санкції проти телеканалу «НАШ». Результати засідання РНБО 

CША закликали американців залишити Україну протягом 48 годин. Також зазначають, що якщо Росія продовжить атаку на Україну, то вона, ймовірно, почнеться із повітряних бомбардувань і ракетних обстрілів, а це може вбити мирних жителів, незалежно від їхньої національності. 

Лідери США, Франції, Канади та Німеччини підтвердили плани запровадити жорсткі санкції проти Росії у разі нової агресії проти України. Санкції стосуватимуться фінансового і енергетичного секторів, також експорту високотехнологічної продукції.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!