Чи вплинула ранкова атака на енергосистему України

1511 0
На Львівщині не планують вводити графіки відключення світла.
фото умовне

фото умовне

Ранкова атака 24 березня суттєво не вплинула на роботу енергосистеми. Про це повідомили Укренерго.

У Кривому Розі фіксувалися перебої з теплопостачанням, а під час тривоги вимикалася резервна лінія живлення ЗАЕС. Енергетики відновили все. У Харкові діють мережеві обмеження. А на Одещині та Хмельниччині при зростанні споживання можливі графіки відключень. 

Щодо Львівщини, то про запровадження графіків відключення електроенергії області станом на 11:00 не йдеться, повідомили у Львівобленерго.

Читайте також: ПвК «Захід» збили вісім ракет та сім «шахедів», як летіли, зокрема, на Львівщину

Нагадаємо, під час повітряної тривоги, яку оголошували 24 березня о 09:31, ворог з МіГ-31К вдарив по Львівській області «кинджалами» у об'єкт критичної інфраструктури. У цей же об'єкт уночі вдарили ворожі «шахеди» та ракети рф.  Є пошкодження обʼєктів «Нафтогаз».

Юлія Кметик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!