Київ

Демонтаж реклами. Комунальники Києва показали фото «до» і «після»

884 0
Під гарячу руку комунальників потрапила навіть «Укрпошта»
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Протягом останніх тижнів київські комунальники демонтували десятки незаконних рекламних конструкцій. Фото результатів своєї роботи опублікувало Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама»

Демонтажні бригади КП «Київреклама» очистили від незаконно розміщених конструкцій вулицю Табірну (біля метро Берестейська) і бульвар Лесі Українки (на перетині з вулицею Джона Маккейна). Сумарно за цими локаціями було демонтовано 66 незаконних вивісок і рекламних засобів.

Так, було звільнено від рекламних конструкцій фасад торговельного центру.

 

Ріг будинку на вулиці Табірній.

Бульвар Лесі Українки.

Зокрема працівники КП звільнили з оков зовнішньої реклами дерево біля метро Почайна.

Виявилось, що не за правилами була оформлена навіть вивіска відділення державної «Укрпошти».

Водночас, як зазначають в управлінні з питань реклами, деякі незаконні рекламні конструкції  з’являється знову на тому самому місці.

«Закликаємо власників одразу оформлювати свої конструкції згідно з правилами, і тоді Київ своєю красою та комфортом не поступатиметься іншим європейським містам», - закликали в КМДА.

Читайте також: У КМДА роз’яснили, чи можна розміщувати зовнішню рекламу іноземною мовою

Нагадаємо, в КМДА відзвітували, що із початку 2023 року в Києві демонтовано 5,5 тисяч незаконно розміщених вивісок і рекламних засобів. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!