Депутатка Київради шукає військових, які допоможуть зробити місто безбар'єрним

631 0
Проблема недоступності міста має бути проблемою номер один для міської влади
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Депутатка Київради від «Слуг народу» Ксенія Семенова шукає у команду військових, які готові допомогти з адвокацією теми безбар'єрності міста. Про це вона повідомила в Telegram.

«Супер, що дептранс говорить про потреби маломобільних людей і особливо військових з травмами. Зараз це в контексті паркомісць на бульварі Лесі Українки від Гулівера до Новогоспітальної. Але справа у тому, що на колісному кріслі, протезі і милицях люди ходять пішки і їздять на громадському транспорті також. І аргумент «та там 150 метрів всього» не дуже працює. Проблема недоступності міста має бути проблемою номер один. Бо це соромно», - наголосила Семенова.

Вона додала, що в її команду потрібні військові, які поки на реабілітації чи вже демобілізовані, і хочуть допомогти з адвокацією теми безбар‘єрності. 

Нагадаємо, підземні пішохідні переходи є бар’єром для пересування людей з дитячими візками, людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших маломобільних категорій населення. У вересні депутати Київської міської ради ухвалили рішення про збільшення кількості наземних пішохідних переходів. Вони мають бути встановлені через кожні 500 метрів у секторах житлової та громадської забудови. 

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!