Дитячі клуби Львова не працюватимуть під час карантину

2965 0
Із 27 січня до 2 лютого у львівських школах, а також в усіх львівських дитячих клубах тимчасово припинені заняття. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: ua-reporter.com

фото: ua-reporter.com

Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, заняття у Львівських дитячих клубах відвідує понад 3 тис. вихованців. Загалом у місті функціонує близько 55 гуртків різного спрямування.

Нагадаємо, від 27 січня і до 2 лютого у загальноосвітніх навчальних закладах Львова тимчасово припиняється навчання та відвідування позашкільних закладів. Таке рішення прийняв мер Львова Андрій Садовий на основі рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  «Незважаючи на те, що відповідно до щоденного моніторингу відвідування учнями навчальних закладів, зокрема, загальноосвітніх навчальних закладів, відсоток відсутності дітей становить 15,8%, за хворобою – 13,34% відсутніх. Це вже так спостерігається впродовж трьох днів з похибкою 0.2%. Однак, зважаючи на інформацію головного державного санітарного лікаря, а також охорони здоров’я, зважаючи на відлигу і потепління, а також продукування і швидке поширення вірусу, з метою упередження і захисту наших дітей від захворювання, прийнято рішення щодо тимчасового припинення навчання у загальноосвітніх навчальних закладах, а також відвідування позашкільних навчальних закладів, тобто будинків творчості, юнацьких спортивних шкіл», – розповіла Зоряна Хонько.

Читайте також: Як розпізнати і вберегтися від грипу? Інфографіка

А от садочки Львова на карантин не йдуть. Як розповіла Tvoemisto.tv директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галина Слічна, дошкільні навчальні заклади – це закриті приміщення, адже діти у них не «мігрують», вони мають окремі входи й виходи, тому питання про їх закриття навіть не піднімалося. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!