Дитячі садочки у Львові відкриватимуть поступово

3916 0
Сьогодні міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій розгляне це питання.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

У Львові сьогодні, 14 липня, відбудеться засідання міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянуть відкриття закладів дошкільної освіти. Про це повідомляє пресслужба міськради Львова.

Читайте також: Американські педіатри закликають повернутися восени до нормального навчання у школах

За словами міського голови Андрія Садового, садочки відкриватимуть поступово.

«Ми будемо поступово давати можливість для роботи садочків по місту Львову. Це буде дуже великий плюс, тому що багато молодих батьків з дітьми ходять на роботу», – сказав Андрій Садовий.

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, відкривати садки можуть дозволити уже із п’ятниці або з понеділка.

«Міська комісія ТЕБ і НС прийме рішення про дату відкриття садочків – може бути п’ятниця або понеділок. Є вже напрацьовані правила», – розповіла Зоряна Довганик.

Про обмеження кількості дітей у групах не йдеться, хоча управління звертатиметься до батьків з проханням, хто має можливість, щоб залишали дітей вдома.

«Про обмеження я не знаю. Ми будемо просити батьків, хто має можливість, залишати дітей наразі вдома. Бо все рівно садки в таких умовах ще не працювали. Всі решта зможуть відвідувати садочки», – сказала Зоряна Довганик.

Читайте також: Чи варто цього року відправляти до онлайн-школи шестирічок

Нагадаємо, учора, 13 липня, обласна комісія з питань ТЕБ і НС дозволила роботу дитсадків усіх форм власності і закладів культури, окрім театрів і кінотеатрів.

Додамо, що садочки у Львові зачинені із середини березня.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!