Київ

Фермери Київщини, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати 40 тисяч доларів

535 0
Подати заявку на отримання гранту можуть дрібні фермери, які мають статус ВПО, а також представники малих і середніх фермерських господарств
Photo by roberto bernardi on Unsplash

Photo by roberto bernardi on Unsplash

Фермери з Київщини можуть отримати грант в розмірі 40 тисяч доларів. Про це повідомили в Бучанській міськраді.

Зазначається, що допомога здійснюється в рамках Програми підтримки економічної стійкості України від міжнародної неурядової організації Mercy Corps.

Подати заявку на отримання гранту можуть дрібні фермери, які мають статус ВПО, а також представники малих і середніх фермерських господарств, чия діяльність суттєво постраждала через повномасштабну війну.

«Програма Mercy Corps допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити сприятливе середовище для розвитку натурального та дрібного фермерського господарства», — зазначила директорка Програми гуманітарного реагування Mercy Corps для України Кара Бак.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Детальніше ознайомитися з програмою та подати заявку для участі можна за посиланням.

Нагадаємо, на Київщині відновили майже половину зруйнованої та пошкодженої внаслідок війни інфраструктури.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!