Смерть хлопця на півмарафоні та святкування річниці візиту Івана Павла ІІ до Львова. Головне

1226 0
Усе, на що ви могли не звернути уваги, або що могли проспати.

Двоє людей на Львівщині госпіталізували від укусів змії. Жертвами стали 35-річна жінка та 28-річний чоловік. З початку року від укусів змій постраждали понад два десятки людей. Загалом за рік фіксують кілька сотень таких звернень, повідомляють у МОЗ. 

У Львові відновили роботу тролейбуси №22, 29 та 30 та трамвай №3, рух яких через негоду довелося повністю зупинити.  Трамвай №2 повертатиме не біля церкви Петра і Павла, а поїде до кільця вулиці Личаківської. 

Читайте також: Спортсмени зі Львівщини вибороли титул чемпіонів Європи з кіокушинкай карате

На півмарафоні у Львові помер 23-річний хлопець. Він втратив свідомість на 21 кілометрі, за 200 метрів до фінішу. Такий нещасний випадок стався уперше за 6 років проведення Львівського півмарафону.

Внаслідок аварії на Львівщині 71-річний чоловік та 68-річна жінка загинули на місці. Крім того, було травмовано 3 особи, серед яких 66-річна та 61-річна жінки, яких з травмами різного ступеня важкості були госпіталізовані у 8-у міську клінічну лікарню міста Львова. Також травмована 12-річна дитина, яку госпіталізували у Львівську міську дитячу клінічну лікарню. 

Читайте також: Реанімувати не вдалося. З'явилися деталі обставин смерті хлопця на півмарафоні у Львові

Комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки стихії у Львові. Із 485 повалених дерев дерев розкрижували вже 397. Також відремонтували 34 дахи з 81 пошкоджених, а на мережах зовнішнього освітлення служби лівіквідували 47 аварій, а із 59 повалених дерев на цвинтарях вже розкрижували 23. 

Львів'янин став наразі одним із трьох випускників Львівщини, кому вдалося отримати 400 балів на ЗНО із двох тестів. До чотирьох предметів, які хлопець складав на ЗНО, готуватися з репетитором фізично часу б забракло, тому з математикою розібратися вирішив самотужки.

Читайте також: Що таке сімпл-дімпл, поп-іт та сквіш і як ними грати

На Сихові Блаженніший Святослав Шевчук відслужив Архиєрейску Божественну Літургію в межах святкування 10-ї річниці приїзду Івана Павла ІІ в Україну. Фоторепортаж з Літургії можна подивитися тут

На Личаківському кладовищі у Львові буревій пошкодив цінні пам'ятники. Зокрема, йдеться про скульптуру львівського майстра Павла Ойтелє на могилі Зенткевичів, яка розбита вщент, а реставрували її у 2019 році. Стихія також пошкодила пам'ятник Войнарів, роботи Гартманна Віттвера, який реставрували минулоріч. 

Гарного Вам Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!