Повернення в Україну бійця, що загинув 28 років тому і порятунок 6-річного хлопчика в Карпатах. Головне

1328 0
Усе, на що ви могли не звернути уваги або що могли проспати.

Від сьогодні у Львові вакцинуватимуть студентів Франкового університету. Добровільне щеплення відбуватиметься вакциною Moderna.

Читайте також: Храмове свято у Львові зі смаком винограду і Вірменії

У Карпатах знайшли шестирічного хлопчика, який 14 серпня заблукав у горах. Дитина з 3 родичами й ще 2 дітьми піднімалася на Говерлу. У певний момент сім'я зрозуміла, що Олексій зник.

Читайте також: Львівські лучниці – у трійці найкращих на Чемпіонаті світу 

До Львова доправили тіло українця, який 28 років тому загинув під час російсько-грузинської війни. Леонід Ткачук був похований у Грузії, а на момент смерті йому було 19 років.

У Львові на 43 році життя загинув художник-декоратор Львівської опери. Володимир Царик працював у Львівській опері з 2002 року.

Читайте також: Біля Львова з’явився сучасний спортивний майданчик 

У Львові стартував прийом заявок на Громадський бюджет, на який цього року передбачили 75 млн гривень. Подача проєктів традиційно триватиме від сьогодні до 15 вересня.

У Львові до Дня Незалежності понад 200 виконавців виступлять біля Опери. Крізь призму двох творів учасники представлять історію нашої незалежності.

Читайте також: На Львівщині на 36 році життя з життя пішов учасник АТО

Вакцинація онкохворих може захистити їх від важкого перебігу коронавірусу. Оскільки восени прогнозують чергову хвилю коронавірусної інфекції, і вона може бути набагато агресивнішою, ніж попередні, то необхідно вакцинуватися. 

Гарного Дня!

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!