Київ

Гравці київського «Динамо» відвідали поранених українських військових

611 0
Динамівці відвідали багато палат, у тому числі й палату з пораненими захисниками Азовсталі, які повернулися з полону.
Фото: офіційний сайт «Динамо» Київ

Фото: офіційний сайт «Динамо» Київ

4 квітня гравці київського «Динамо» вже не вперше відвідали поранених українських військових, які проходять лікування у столичних шпиталях. Як повідомляє пресслужба «біло-синіх», футболісти взяли із собою численні предмети клубної атрибутики, яку подарували захисникам України.

Спочатку кияни поспілкувалися з бійцями підрозділу «Омега», який вчора святкував 20-річний ювілей.

«Я багатодітний батько, і хотів би сказати дякую не лише від «Динамо», але й від моєї родини. Мої діти зараз можуть приїжджати на батьківщину і не боятися – лише завдяки вам. Вся моя сім’я, всі ми зараз ходимо незалежною українською землею лише завдяки вам і вашим побратимам. Немає слів, щоби описати нашу подяку та ваш героїзм для нашої Батьківщини», – наголосив капітан команди Сергій Сидорчук.

Потім динамівці вирушили до палати поранених воїнів з полку «Азов». Незважаючи на важкі травми, кожен із солдатів зберігає бойовий настрій та мислить у позитивному напрямку. Багато хто з них, у кого є така фізична можливість, збирається повернутися на фронт і далі захищати Україну від російських загарбників.
 
 

Загалом динамівці відвідали багато палат, у тому числі й палату з пораненими захисниками Азовсталі, які повернулися з полону. Серед них були бійці, які були звільнені лише у березні. Наші герої нагадали також про своїх побратимів, які знаходяться у полоні й досі.

У «Динамо» кажуть, що продовжуватимуть робити незаплановані візити до воїнів, котрі боронять нашу Батьківщину, аби підтримувати їхній бойовий дух та настрій.

Фото: офіційний сайт «Динамо» Київ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!