Кількість інфікованих коронавірусом медиків за добу зросла на 90 людей

2222 0
Також побільшало хворих дітей.
Фото: Главком

Фото: Главком

За минулу добу коронавірусну інфекцію методом ПЛР-аналізу підтвердили у 90 медпрацівників. Про це під час щоденного брифінгу МОЗ сказав міністр Максим Степанов.

Таким чином загалом кількість інфікованих медиків зросла до 684. За словами Максима Степанова, за минулу добу госпіталізували 10-х медпрацівників.

Читайте також: Як у Львові виявляють потенційних хворих на коронавірус

Також міністр розповів, що за минулу добу коронавірусну інфекцію підтвердили у ще 29 дітей, тож загалом коронавірусом заразились 260 дітей, госпіталізовано – семеро з них.

Померлих серед медпрацівників та дітей, хворих на covid-19, немає.

За словами Максима Степанова, за минулу добу в Україні провели 3636 ПЛР-тестів. Станом на ранок 15 квітня виявлено 392 нових випадки захворювання, що стало антирекордом за весь час поширення коронавірусу в Україні. Такі цифри, каже міністр, свідчать про те, що говорити про вихід з карантину ще рано.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!