Коли завершиться ремонт дороги Львів – Мукачеве?

2576 0
Дорога Львів – Мукачеве, яку розпочали ремонтувати ще в червні цього року, отримає підсилену основу та асфальтобетонне покриття. Завершити її ремонт обіцяють до кінця літа.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

Дорожники продовжують ремонт автомобільної дороги загального значення Н-09 Мукачеве–Рахів–Богородчани–Івано-Франківськ–Рогатин–Бібрка–Львів км 395+660 – км 436+433 (від села Давидів Львівської області до межі Івано-Франківської області). Протяжність дороги становить близько 41 кілометра.

Читайте також: На автодорозі Київ – Чоп до вересня обмежили рух транспорту

За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, шлях проходить через такі населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, П'ятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів. Завершити ремонтні роботи відомство планує до кінця цього літа.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве – Львів Кабінет Міністрів у травні виділив 500 млн. гривень у межах програми ремонту доріг Карпатського єврорегіону. Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, що проводитимуть ремонт, а саме: «Онур» ремонтуватиме ділянку у Львові від вулиці Зеленої до Сихівського кладовища, а ТзОВ «ПБС» – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Джерело: прес-служба Львівської ОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!