Крим атакували вночі 17 безпілотниками. В СБУ кажуть про десятки вбитих окупантів, – ЗМІ

1051 0
За даними ЗМІ, 17 дронів атакували логістичнну базу російських військ неподалік Євпаторії.
Вибухи на Кримському мосту

Вибухи на Кримському мосту

В ніч на суботу 17 українських безпілотників атакували логістичну базу російських військ неподалік Євпаторії в окупованому Криму, внаслідок чого, за попередніми даними, десятки окупантів було вбито або поранено. Про це пише УП з посиланням на власні джерела. 

За їхніми даними, 17 дронів атакували логістичнну базу російських військ неподалік Євпаторії. Військова контррозвідка СБУ відпрацювала по наметовому містечку окупантів, стоянкам автомобільної техніки та паливозаправникам. Масштаб пошкоджень уточнюється. За попередніми даними, мова йде про десятки вбитих і поранених окупантів та безліч пошкодженої техніки.

Читайте також: Про найскладніші напрямки фронту, хто такі «Шторм Z» і що відбувається на Луганщині 

Зазначимо, що окупаційна влада у Криму повідомляла про «роботу ППО  над різними районам». Крім того, Міноборони рф зазначало про атаку 20 безпілотниками, але зазначали, що немає ні постраждалих, ні руйнувань. 

Які зараз найгарячіші точки на фронті та загалом як минула доба на різних напрямках читайте тут

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!