Куди піти сьогодні у Львові. Події вихідного дня

1763 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які варто відвідати 22 жовтня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Благодійний концерт Брії Блессінг та Джесі Полі «НІ війні»

Коли: 22 жовтня (нд), 19:00,

Де: Арт-клуб «Дзиґа». Вул. Вірменська, 35,

Скільки: 500 грн (всі кошти підуть на підтримку спецпідрозділу ГУР МО «Крила»).

Останній раз Брія Блессінг виступала у Львові ще в 2019 році. Тому цей концерт американки з українською душею Брії та її чоловіка Джесі Полі – це унікальна подія, яка занурить вас в атмосферу української пісні. Після відвідування наших військових на передовій, Брія і Джесі виступлять для львів‘ян, щоб не лише подарувати прекрасний вечір, але й підтримати наші ЗСУ, а саме спецпідрозділ БпЛА ГУР МО «Крила». У концертній програмі Брія та Джесі будуть виконувати як українські загальновідомі пісні, так і авторські пісні, написані Брією. Вечір обіцяє бути затишним, атмосферним і дуже душевним. Квитки за посиланням

МаніМайк у Cult Comedy Hall

Коли: 22 жовтня, 19:00,

Де: Cult Comedy Hall, вул. Скорика, 7 (Чайковського),

Скільки: будь-яка купюра.

Ви зможете насолоджуватися чудовим вечором у компанії коміків, після чого оберете переможця своїми оплесками. Ведучий: Максим Кравець. Бронювання столиків в Instagram.

Майстер-клас із розпису речей

Коли: 22 жовтня, 15:00,

Де: площа Маланюка, 4,

Скільки: від 500 грн.

Буде все для творчості: 50+ відтінків фарби, 200+ трафаретів, інструменти. Вартість залежить від того, що оберете, орієнтовно від 500 грн. Також можна розписати будь-яку свою річ. Кількість мість обмежена. Можна писати в Інстаграм або на сайті, щоб приєднатися та дізнатися деталі. 100 грн з кожного квитка йде на підтримку ЗСУ.

Благодійний аукціон

Коли: 22 жовтня, 18:00,

Де: Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика,

Скільки: 1800 грн.

Мистецтво – потужне і невичерпне джерело сили, оскільки воно є вираженням творчого потенціалу та людської культури в цілому. Воно відображає історію, культуру, традиції та суспільні цінності певної епохи. Сучасну російсько-українську війну вже давно охрестили “війною дронів”. Мета заходу – 3 млн гривень, за які буде придбано безпілотний розвідник «FreeUa» для 103-тої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. На аукціоні вас чекають: унікальні твори мистецтва від галереї «Home of Arts Lviv». незабутній вечір у супроводі симфонічного оркестру INSO-Львів, особлива атмосфера та цінні миті спілкування у колі однодумців. Квитки за посиланням

Дискусія про Револіцію на граніті

Коли: 22 жовтня, 16:00 – 17:30,

Де: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука, площа Ринок, 9,

Скільки: вхід вільний.

Це буде зустріч із учасниками першого українського Майдану – Революції на граніті. Говоритимуть про природу та результати студентських протестів 1990-го. Завдяки чому жменя студентів змогла перемогти тоталітарну окупаційну систему? Як Революція на граніті наблизила відновлення незалежності України? Чому в 1990-х наша країна не пішла шляхом розвитку Польщі та Чехії? Спікери: Олег Яськів – директор центру митрополита Андрея Шептицького УКУ, офіцер 103 бригади ЗСУ. Юрій Підлісний – доктор філософії, керівник програми «Етика-Політика-Економіка» УКУ. Андрій Салюк – громадський активіст, волонтер, голова Львівського обласного осередку Українського товариства охорони пам‘яток історії та культури. Реєстрація за посиланням

Вистава «Сад божественних пісень. Сковорода»

Коли: 22 жовтня, 18:00,

Де: Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38,

Скільки: від 250 грн.

Ця вистава присвячена 300-річчю з Дня народження Григорія Сковороди. Це дорога до Сковороди та художнє дослідження якості, яка вже перемагає війну і закладає основу нової України. Перша вистава одноіменна з проектом є відкриванням воріт до саду Сковородинської мислі, позиції, слова. Квитки за посиланням

Вистава «Чуваки не святкують або Ukrainian»

Коли: 22 жовтня 2023, 18:00,

Де: Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки, вул. Городоцька, 36,

Скільки: від 150 грн.

«Чуваки не святкують…» – вистава, що для багатьох стане справжньою несподіванкою та стане ковтком свіжого повітря для українського театру. Ролі виконують Руслан Горовий та Дмитро Усов. Постановка розповідає про нещодавні зміни в українському суспільстві та війну з росією. Але цікавим є те, що центральною лінією постановки є не сама війна, а життя окремого українця. Глядач поступово дізнається про юні роки головного героя, проведені в Конотопі, про його любов, дружбу і зраду, і вже тепер – життя за війни.

Квитки за посиланням.

Імпровізаційно-розважальне шоу «Накидони»

Коли: 22 жовтня, збір о 18:30, початок о 19:00,

Де: «Довгі бурхливі оплески», проїзд Крива липа (вхід з вул. Січових Стрільців, 3),

Скільки: 250 грн.

Щонедільне імпровізаційно-розважальне шоу, де троє коміків обговорюють новини, діляться історіями і жартують, а потім запрошують гостей із залу розповідати свої історії. На сцені буде: Сашко Боїм, Олег Грюндік, Віталій Кремінь та гість із залу. Квитки за посиланням.

Читайте також: Синоптики попереджають львів'ян про погіршення погодних умов 

Нагадаємо, у Львові, зокрема, на вихідних можна піднятися на Ратушупроте попередньо треба зареєструватися. 

Підготувала Юлія Кметик

Фото з відкритих джерел

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!