Київ

Київські активісти вирішили продовжити справу Миронова і відреставрувати старовинні двері

861 0
Крім додаткових робочих рук, на оновлення дверей також потрібні кошти.
Фото: Неллі Чудна/Facebook

Фото: Неллі Чудна/Facebook

Київські активісти збираються відреставрувати одні зі старовинних дверей міста. Таким чином вони продовжать роботу києвознавця та гіда Сергія Миронова, який раніше займався цією справою.  Про це повідомила киянка Неллі Чудна на своїй Facebook-сторінці. 

Вона зазначила, що разом з іншими активістами вже почала реставрацію дверей, які Сергій не встиг зробити. 

«Ми з однодумцями вирішили, що треба зробити так, щоб його справа продовжувала своє життя. Тому почали реставрацію дверей, які він не встиг зробити. Будемо ради бачити вас у наших рядах», — йдеться у дописі. 

Крім додаткових робочих рук, на оновлення дверей також потрібні кошти. Зробити благодійний внесок можна за посиланням.

Сергій Миронов був київським екскурсоводом та активістом. Заснував блог «Зникаючий Київ». Він загинув у листопаді 2022 року, під час бойових дій під Бахмутом. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!