Київ

Київський зоопарк запрошує відвідати показове частування слона Хораса

1293 0
Пригощатимуть улюбленця публіки на виду цими вихідними.
Фото: Київський Зоопарк / Facebook.

Фото: Київський Зоопарк / Facebook.

У вихідні, 8 та 9 квітня, відвідувачі Київського зоопарку зможуть побачити показове годування слона Хораса. Про це йдеться на сторінці "КиївЗоо" у Facebook.

Як зазначають представники звіринця, індійському слону Хорасу 18 років, у столичному зоопарку він мешкає з 2012 року.

Тварина має міцну статуру і важить близько чотирьох тонн. Щодня слон з’їдає близько 150 кілограмів кормів. Це сіно, вівсяна солома, гілковий корм, овочі та фрукти, а також 5 кілограмів спеціалізованого гранульованого корму. Також Хорас випиває майже 70 літрів води.

Цьогоріч вольєр тварини оновили, щоб створити умови, максимально наближені до природних. У Хораса з’явились два дерев'яні стовбури-чесалки та велетенський камінь вагою 9 тонн. Як повідомили в Київському зоопарку, слон любить після їжі полежати в калюжі, а потім почухатись об товсті дерев’яні колоди.

Початок показового годування у суботу та неділю о 12:00 годині.

Фото: Київський Зоопарк / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!