Киянам рекомендують не пити у пікові години водопровідну воду

651 0
Вранці 19 жовтня ситуація має стабілізуватись, і всі показники якості води прийдуть у норму.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Киянам рекомендують не пити у пікові години водопровідну воду. Особливо це стосується Шевченківського, Солом'янського та Святошинського районів. Про це повідомляють у Київводоканал. 

«У зв'язку з пошкодженням інфраструктури прогнозується підвищення каламутності та кольоровості водопровідної води в пікові години споживання. Особливо це стосується Шевченківського, Солом'янського та Святошинського районів. У зв'язку з цим тимчасово не рекомендуємо вживати водопровідну воду як питну. Використовувати її бажано лише для санітарно-гігієнічних потреб», – пояснюють там. 

Читайте також: Росія поширює фейк про закриття іноземних посольств в Україні. МЗС спростувало

За прогнозами фахівців вранці 19 жовтня ситуація має стабілізуватись, і всі показники якості води прийдуть у норму.

Нагадаємо, після ракетної атаки росії сьогодні вранці, 18 жовтня, на об’єкти критичної інфраструктури столиці пошкоджені два об’єкти. На одному з них загинули троє людей.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!