Київ

Киянку звинувачують у жорстокому поводженні із собакою

1168 0
Поліція столиці таки відкрила кримінальну справу проти киянки

В Києві мешканка житлового комплексу «Нова Англія» кричала та стискала свою маленьку собаку. Її поведінку зняли мешканці будинку, виклали у чат ЖК та викликали правоохоронців.

Потім кадри розповсюдили різні зоозахисні організації, зокрема UAnimals.

Зоозахисники додали відео, на якому видно, як жінка Ельнара біжить за собакою Тіфані по тротуару та кричить на неї. 

Коли власниці вдалось піймати чотирилапого вихованця, тварина гучно завила, але жінка не припинила знущання.

У соцмережах дівчина заявила, що тварина є її власністю й вона буде вирішувати, як з нею поводитись.

«Сьогодні я гуляла з подругою і з Тіффані на території свого ЖК, і так як Тіффа у мене гуляє без повідка, вона часто тікає гуляти від мене подалі», – описує Ельнара у соцмережах.

Жінка поскаржилася, що сусідам нібито немає що робити серед тижня.

«Я повторю ще раз: мій собака не потребує вашої допомоги і живе краще, ніж ви всі разом узяті», – заявляє жінка.

У зоозахисній організації нагадують, що у разі ситуації, де ви стали очевидцем жорстокого ставлення до тварин, треба викликати поліцію та писати заяву.

«Ми не розуміємо, як в цивілізованому суспільстві досі можливе таке жахливе ставлення до тварин та закликаємо поліцію відреагувати та діяти згідно із законодавством! Шкода, що тварину купити можна, а людяність – НІ!», – додають в UAnimals.

Згодом стало відомо, що поліція столиці таки відкрила кримінальну справу проти киянки. Тепер дівчині загрожує обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!