Львівщина втратила у війні з росією ще двох Героїв

4724 0
На фронті загинули Володимир Марко та Володимир Орлов.

20 жовтня під час виконання бойового завдання в населеному пункті Торському Лиманської територіальної громади Краматорського району Донецької області загинув військовослужбовець зі Львівщини Володимир Орлов.

32-річний Володимир Орлов проживав у Пустомитах. Весною 2022 року його призвали до територіальної оборони. У захисника залишилися дружина Павлина, син Ярема, матір Світлана, батько Михайло та брат Тарас.

Про зустріч кортежу та чин похорону Героя повідомлять пізніше.

Читайте також: На війні за Україну загинув львів’янин, спортсмен Дмитро Сидорук

У війні з російськими загарбниками Львівщина втратила ще одного захисника, 34-річного стебничанина Володимира Марка.

Він народився 04.04.1988 у Стебнику, навчався у Стебницькій ЗОШ №7. В час проведення АТО,захищав східні терени України у складі добровольчого батальйону ОУН. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі Володимир з перших днів березня відправився на війну. Служив сапером у 80-ій Окремій Десантно-штурмовій бригаді ЗСУ.

Під час виконання бойових завдань на криворізькому напрямку воїн отримав несумісні з життям поранення. 19 жовтня стебничанин загинув. У загиблого захисника залишилась мама.

Про чин похорону обіцяють повідомити додатково.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!