Політична реклама

Львівські підприємці чекають від уряду плану дій

1582 0
Про це сьогодні у прямому ефірі tvoemisto.tv повідомив заступник голови Комітету підприємців Львівщини Ярослав Рущишин.

«Ми вважаємо, що уряд національної довіри обраний, і ми оптимістично дивимось на економічний блок цього уряду», - повідомив підприємець.

За його словами, такий спеціаліст, як Павло Шеремата, писав стратегію Малайзії, і він добре обізнаний в процесі виведення країни з глибокої ями у число передових.

«Ми чекаємо основних концептуальних штрихів, як ми будемо розвиватися. На мою думку, є два шляхи.

ПОВНИЙ ЗАПИС ВІДЕОРОЗМОВИ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Перший – покращення того стану, який вже був, і має свої підстави. Він більш затратний і менш зрозумілий в теперішніх умовах.

Другий шлях – концептуально- радикальні реформи. З 135 податків ми скачемо відразу на 3-5, як в Сінгапурі,Гонкозі, Малайзії. Але тут є інше питання – якщо ми підписуємо політичну асоціацію і зону вільної торгівлі з ЄС, з часом можуть виникнути проблеми з гармонізацією законодавста. Зараз приймати різкі зміни щодо податків, щоб потім знову повертатися до гармонізації з Європою – ось те питання,  де має уряд зараз працювати.

Малазійська система має дуже багато підстав, щоб бути запровадженою в нас», - розповів Ярослав Рущишин.

Відтак, підприємці Львова зараз чекають заяви уряду, яким чином буде рухатися країна у цьому плані. За словами Ярослава Рущишина, Павло Шеремата сказав, що план дій буде оголошено найближчими днями.

Також Ярослав Рущишин розповів, чи призведе спад долара до зниження цін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!