Львів’ян обурюють припарковані на вулиці Курбаса авто

3635 0
Вулиця Леся Курбаса вважається пішохідною зоною ще від лютого. Однак, вже до серпня вона має стати справді такою: із лавками, ліхтарями, велопаркуванням, зеленою зоною та болардами. Тим часом львів’яни обурюються, що водії продовжують паркувати на цій вулиці свої авто.
фото: facebook, alex-shutyuk.livejournal.com

фото: facebook, alex-shutyuk.livejournal.com

На вулиці Леся Курбаса продовжують паркуватися автомобілісти. Львів’яни обурюються через те, що місцеві водії ігнорують правила й залишають свої автівки на забороненій території.

Спільнота «Варта 1» на свої facebook-сторінці оприлюднила фотодоказ  із підписом: «Вулиця Курбаса тепер пішохідна? Ні, не чули». Під фотографією львів’яни активно обговорюють доцільність покарання таких порушників.

Читайте також: У Львові облаштовують унікальний простір. 10 фотодоказів

Нагадаємо, 13 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення пішохідної зони на вул. Леся Курбаса. Перед тим рішення про створення пішохідної зони в межах вул. Леся Курбаса ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

фото: "Варта1" та Дем'ян Данилюк

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!