Львів'ян просять прихистити вихованців ЛКП «Лев» на час щорічного карантину

1133 0
Під час карантину підприємство буде реагувати на ургентні випадки та приймати тварин у випадку травм чи покусів.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

Із 1 до 10 січня 2023 року у ЛКП «Лев» триватиме обов’язковий щорічний карантин. Це необхідно, аби подбати про стерильність та чистоту усіх приміщень, транспорту, території й обладнання. Під час карантину підприємство буде реагувати на ургентні випадки та приймати тварин у випадку травм чи покусів. Натомість мешканців закликають брати собак та котів на перетримку і прилаштування.

Джерело: пресслужба ЛМР,  ЛКП «Лев»

«Ми не хочемо відпускати жодного хвостика на вулицю, адже наближаються морози і пережити зимовий період безпритульним тваринкам дуже важко. Але ми змушені провести карантинні заходи на території підприємства, аби зменшити ризик інфекцій серед чотирилапих. На сьогодні рівень захворювання тварин вірусними та бактеріальними інфекціями на підприємстві має найвищий показник. Усі собаки, що потрапляють на територію, мають високий ризик зараження і внаслідок проходять тривалий курс лікування»,  пояснюють на підприємстві.

Читайте також: У Львові шукають нові домівки для чотирилапих

Мешканців закликають придивитися до чотирилапих на сайті в розділі Адопція. Детальніше про котів та собак, які потребують нові домівки, можна за посиланням у розділі «Адопція». Забрати тваринок можна на вул. Промисловій, 56. Телефон для довідок: 068 535 45 45.

Нагадаємо, що минулого року львівські волонтери звернулися до міської влади та керівництва ЛКП «Лев» з проханням перенести щорічний карантин у ЛКП «Лев» на теплу пору року. Водночас у коментарі Tvoemisto.tv директор комунального підприємства Андрій Пінчук тоді казав, що карантин роблять в кінці року, аби була можливість припинити відлов тварин.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!