Львів'ян закликають у час карантину допомагати тваринам у притулках і на вулиці. Як долучитись

4793 0
Тварини не можуть піти на карантин.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

У Львові діє низка притулків для тварин. Вони, кажуть в ЛКП «Лев», не можуть зупинити свою роботу та потребують допомоги.

Так, у Притулку Милосердя живуть понад 300 собак. Тут украй потрібна допомога і руками, і фінансами.

Також у Львові діє низка маленьких домашніх притулків, якими часто опікуються люди похилого віку.

«Літнім людям рекомендовано залишатися вдома, тож, якщо знаєте такі, допоможіть їм, наприклад, продуктами, які можна залишити під дверима», – кажуть в ЛКП «Лев».

На підприємстві просять повідомляти про такі маленькі притулки у Львові та у Львівській області. Писати можна у приватні повідомлення на фейсбук-сторінці ЛКП «Лев».

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Окрім того, у Львові в парку «Знесіння» працює Домівка врятованих тварин, де є як коти і лелеки, так і кінь та олень. Зоолог Домівки Орест Залипський просить допомогти.

«У ці дні може всім і не до нас через спалах епідемії. Але через карантин, що зараз запровадили, до нас не приходять люди, не залишають пожертв, і всі наші заощадження закінчились. А роботи і покупок, які би мали зробити, дуже багато. Закінчуються багато харчів. Потрібно купити вікно і двері, аби нарешті обладнати вольєр для єнотів. Рибу ми знову замовили, бо у теперішній ситуації вона їде дуже довго, а заплатити немає з чого. Така сама ситуація і з іншим», – пише Орест Залипський.

Переказати кошти для допомоги можна на картку Приватбанку на імя Ореста Залипського №4149629381107192.

У ЛКП «Лев» також просять не забувати про безпритульних тваринок, які живуть у вашому дворі чи місті – вони щодня, як і раніше, потребуватимуть харчування і різного роду опіки.

ЛКП «Лев» продовжує працювати у звичайному режимі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!