Львів`ян запрошують на виставу у Митрополичі сади

1995 0
Вистава пройде 27 та 28 червня із дотриманням умов карантину.
Фото: Олександра Бодняк

Фото: Олександра Бодняк

Благодійна організація «Фундація Духовного Відродження» разом із  Шкільним Театром УКУ «На Симонових стовпах» організовує театральну виставу «Зелене Євангеліє».

Вистава пройде 27 та 28 червня із дотриманням умов карантину у Митрополичах садах у Львові. Початок о 20:00.

«Вистава за поезіями Богдана-Ігоря Антонича – це спроба відчуття і проявлення Благої вістки, як мережаного візерунку на сніжному тлі паперу. Це краса прозорості білого і чистого. Це подорож сокровенними тайнами творчості та кохання, коли Вічність так близького, що для доторку достатньо простягнути руку. Це пошук нових запитань і відповідей серед химерних віршів Антонича і барвистих лемківських співанок», – кажу організатори заходу.



Актори вистави – Ольга Рибарук, Ірина Іванець, Соломія Гребеняк, Іванна Гребеняк, Катруся Кошлань, Наталія Більська, Віра Ганчар, Юлія Кизик, Софія Шимків, Діана Горбань.

Додамо, що подія триватиме 55 хвилин, а вартість – благодійна пожертва у 100 грн. Замовити квиток можна за телефоном: 067 67 90 207.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!