Львів’ян запрошують проголосувати за найкращу назву для е-квитка

4765 0
Стартувало офіційне голосування за найкращу назву для львівського е-квитка.
фото ілюстративне: report.if.ua

фото ілюстративне: report.if.ua

Розпочалось офіційне голосування за найкращу назву для е-квитка. Обрати один із десяти варіантів-фіналістів можна на сайті Львівської міськради.

Львів’яни можуть обрати одну з десяти запропонованих назв:

«ЛеоКарт»,

«ЛьвівКарт»,

«LeoGo»,

«Leopolis Card»,

«e-Leo»,

«Везунчик»,

«Вітерець»,

«Е-Львів»,

«Є-квиток»,

«Левчик».

Аби проголосувати, перейдіть за посиланням.

Голосування триватиме до 28 лютого, а 1 березня оголосять варіант-переможець, автор якого отримає річний е-квиток на проїзд у всіх видах громадського транспорту Львова.

Додамо, що львів’яни запропонували й чимало оригінальних назв, таких як: «Зайчик», «Файно їду», «Подорожуй вільно», «Карта батяра», «Лелека», «Бузьок карта», «Равлик» тощо».

Нагадаємо, через рік у львівському транспорті планують запровадити електронний квиток. Система у Львові матиме індивідуальну назву, яку визначать самі львів’яни.

Довідка. Електронний квиток – це автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті (АСОП), яка повинна забезпечити прийом оплати за проїзд та облік пасажирів. АСОП впроваджуватиметься майже одночасно на всьому громадському транспорті міста, який охоплює електротранспорт та автомобільний пасажирський транспорт міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!