Майже за 9 млн грн хочуть відремонтувати дорогу на частині вул. Стрийської

3095 0
Ремонт дороги підрядник повинен виконати до 31 грудня 2023 року.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

У Львові проведуть ремонт дороги на частині вулиці Стрийської. Йдеться про ділянку від вул. Стрийська №86б до вул. Наукової. Відповідний тендер опублікований на Prozorro.

За майже 9 млн грн підрядник повинен виконати асфальтобетонне покриття доріг, площею ремонту до 5 м², у загальному обсязі 25 м², облаштувати дорожнє покриття без повної зупинки руху, підняти 10 існуючих дощоприймачі до рівня верхнього шару асфальтобетонного покриття проїзної частини, тощо.

У тендері взяла участь лише компанія ТзОВ «Онур конструкціон Інтернешнл», яка запропонувала відремонтувати дорогу за 8,8 млн грн. Кошти виділять з міського бюджету. Ремонт дороги підрядник повинен виконати до 31 грудня 2023 року.

Читайте також: У Львові знову просять облаштувати пішохідний перехід на перехресті Стрийської – Рубчака

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл» зареєстроване у Києві, власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхсан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон. Фірма є одним з найбільших підрядників на ринку реконструкції доріг в Україні.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv зʼясувало, як може змінитися південна околиця Львова, що тут ще мають намір побудувати найближчими роками та чи подбає місто про інфраструктуру для мешканців мікрорайону, який охоплює вулиці Вернадського, Стрийську та Мікльоша. Детальніше, читайте у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!