Київ

Київська міська електричка тимчасово скасувала ранковий рейс

786 0
Зміни графіка пов’язані з колійними роботами.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

Графік роботи поїздів кільцевої електрички тимчасово змінили. Ці зміни електрички пов’язані з колійними роботами. Про це попереджає пасажирів пресслужба Kyiv City Express.

Так, від 2 до 14 жовтня скасовується ранковий потяг, який вирушав від Святошина о 7-ій ранку.

Нагадаємо, суд повернув у власність ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ» локомотивне депо. Це дозволить створити маршрут Київ-Вишгород в рамках Kyiv City Express.

Офіційно Kyiv City Express вже під час повномасштабного вторгнення – 21 березня 2022 року, від запуску човникових рейсів Дарниця – Святошин. Тоді це була чи не єдина гарантована можливість пересування між берегами Києва, можливість дістатися до евакуаційних рейсів на Центральному вокзалі. Загальна кількість перевезених пасажирів з моменту запуску складає майже 4 мільйони людей.

Про плани «Укрзалізниці» запустити швидкісну електричку у Вишгород з Києва стало відомо наприкінці 2021 року. Для цього необхідно провести електрифікацію колій.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!