«Миколай про тебе не забуде!»: як у Львові долучитись до акції?

4653 0
Усіх охочих запрошують долучитись до Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде!», яку вже чотирнадцятий рік поспіль проводить МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами Львова.
Фото: dnz149.blogspot.com

Фото: dnz149.blogspot.com

«Миколай про тебе не забуде» – це щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді», з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити, іграшки) для тих дітей, які могли би залишитися без батьківської уваги, а також створити особливу атмосферу свята напередодні та під час Дня Миколая.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Минулого року акцію організували в 10 містах України, вдалося рознести подарунки для 3 000 потребуючих дітей Львова.

«Ми просимо усіх охочих долучитись до акції. Будемо вдячні за матеріальну підтримку (солодощі, іграшки, канцелярія). Допомога у будь-якому вигляді, будь-яка сума, буде дуже корисною. Ми залюбки приймемо солодощі, цукерки, книги, приладдя для школи, іграшки та інше», – кажуть організатори.

Контакти організаторів.

Етапи акції:

1.        Фабрика Св. Миколая: 11-17 грудня  2014 (пакування подарунків)

2.        Святкування дня Св. Миколая для дітей у Львові: 19 грудня 2014

3.        Рознесення подарунків дітям: 18-19 грудня 2014.

Звіт про Акцію 2013 року: http://www.mykolaj.com.ua/node/156.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!