Київ

В Ірпені відкрили оновлений поліцейський підрозділ

987 0
Відновлений поліцейський відділок та сквер поруч носитиме ім'я загиблого героя-поліцейського.
ФОТО: ПОЛІЦІЯ КИЇВЩИНИ / FACEBOOK

ФОТО: ПОЛІЦІЯ КИЇВЩИНИ / FACEBOOK

2 травня в Ірпені відкрили перший в Україні оновлений поліцейський підрозділ на деокупованій території. Відновлений відділ поліції та сквер відкрили на честь дільничого офіцера капітана поліції Сергія Близнюка, який загинув під час евакуації громадян. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київщини.

«Ще 23 березня минулого року, стоячи тут, біля фактично зруйнованої будівлі із вщент розбитими вікнами, існувало всередині відчуття того, що все буде відбудовано значно краще, ніж було. І свій перший візит, на той час голова Національної поліції України, а наразі Міністр МВС Ігор Клименко, робив саме в Ірпінь. Далі це були Бородянка і Макарів. Відбудуємо і всі інші підрозділи на Київщині. І як звільнимо окуповані території – відбудуємо всі підрозділи в Україні!», – наголосив очільник поліції Київщини.

Наостанок він підкреслив, що українці заслуговують найкращих садочків, шкіл, лікарень, адмінбудівель, бо кожен день український народ платить надвисоку ціну за свободу нашої Батьківщини.

Додамо, що в Ірпені приватні будинки відбудують за єдиним комплексним проєктом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!