У двох пунктах пропуску на Львівщині запрацювала єЧерга для автобусів

1149 0
Тестування електронної черги для автобусів запрацювало у Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях.
Умовне фото

Умовне фото

З понеділка, 21 серпня, на Львівщині у тестовому режимі запрацювала єЧерга для автобусів. Тестування відбудеться у пунктах пропуску «Краківець – Корчова» та «Шегині – Медика». Про це повідомили у Мінінфраструктури.

Читайте також: Хто з чоловіків може виїхати за кордон з 1 серпня під час воєнного стану 

Зокрема, тестування електронної черги для автобусів запрацює у Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях: 

  • Краківець – Корчова (Львівська область)
  • Шегині – Медика (Львівська область)
  • Порубне – Сірет (Чернівецька область)
  • Мамалига – Крива (Чернівецька область)
  • Чоп – Захонь (Закарпатська область)


Загалом тестування охопило вже сім пунктів перетину кордону.

Зазначимо, щоб перетнути кордон дані водія та автобуса мають бути внесені в систему «єЧерга». Для цього варто зареєструватись на сайті «єЧерга» та обрати потрібний прикордонний перехід.

Реєстрація доступна від вчора, тобто з 20 серпня для пунктів пропуску із Львівської та Чернівецької областей та 22 серпня для Закарпатської області. Йдеться як і про регулярні автобусні маршрути, так і нерегулярні. Таким чином, всі автобуси, що перетинають вказані пункти пропуску, повинні бути зареєстровані в системі.

Нагадаємо, у пунктах пропуску з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою запрацювала система єЧерга для вантажівок. Як записатись, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!