На війні з Росією загинув Володимир Братців із Львівщини

6030 0
Володимир Братців загинув від російського агресора.
Фото: Новороздільська міська рада

Фото: Новороздільська міська рада

У російсько-українській війні загинув мешканець Нового Роздолу Володимир Братців. Про це повідомляє Новороздільська міська рада.

«Захищаючи Батьківщину від російського агресора, загинув новороздільчанин Братців Володимир Іванович. У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять Герою, що поклав своє життя за мирне майбутнє України!», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У бою за Україну загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар

Володимир Братців, як зазначає Новороздільський професійний ліцей, був випускником місцевого профліцею, де здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, водія автотранспортних засобів категорії «С».

Відповідно до розпорядження міського голови Нового РОздолу Ярини Яценко, через загибель в російсько-українській війні захисника України Володимира Братціва, на території Новороздільської ТГ з 7 до 9 березня оголосили Дні жалоби.  

Нагадаємо, захищаючи країну від російського агресора, загинув самбірчанин Ігор Подолець. Також у бою за Україну також загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар. Окрім цього, уже загинули чотири випускники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!