На ділянці Стрийської у Львові проведуть роботи на майже 17 млн грн

1965 0
На ділянці облаштують опори освітлення, висадять нові дерева і кущі, встановлять лавочки та облаштують підвищені пішохідні переходи.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 28 червня, розпочали облаштування тротуару на вул. Стрийській – від вул. Вернадського до проспекту Святого Івана Павла ІІ. Його протяжність становитиме 1,2 км. 

Джерело: Львівська міська рада

«Це фактично відновлення проєкту, який розпочали кілька років тому. Тоді роботи були виконані незначні. Відтак сьогодні відновлюємо цей проєкт. Це буде облаштування тротуару з фрагментами узору, вимощеного кольоровою плиткою сірого і гірчичного кольору», – розповідає голова Сихівської районної адміністрації Андрій Зозуля. 

Окрім цього, на ділянці облаштують 73 опори освітлення, висадять нові дерева і кущі, встановлять 48 лавочок та облаштують 5 підвищених пішохідних переходів. 

Читайте також: На Львівщині планують побудувати платні дороги

Як пояснили у повідомленні, вартість проєкту після проведення торгів становить 16,9 млн грн. Та на цей рік у бюджеті передбачено лише 7 млн грн. Тому закінчити цього року його зможуть тільки у разі виділення додаткових коштів, в іншому разі він затягнеться і на наступний рік. 

Нагадаємо, що 28 червня біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика у Львові завершили облаштовувати доріжку-серпантин для маломобільних груп населення та парковку на понад 60 авто. Окрім цього, на схилі облаштували дві доріжки, одна з яких вимощена тактильною плиткою для маломобільних груп населення. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!