На західному кордоні України тимчасово не функціонує система «Шлях»

1725 0
Водіїв просять врахувати цю інформацію.
ФОТО: Умовне

ФОТО: Умовне

У пунктах пропуску на західному кордоні тимчасово не функціонує система «Шлях». Про це повідомила Державна прикордонна служба України. 

«Станом на 09:00 у пунктах пропуску на західному кордоні тимчасово не функціонує система «Шлях». Причини встановлюються, проводяться заходи з відновлення роботи системи», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Західний кордон через систему «шлях» щодня перетинають майже три тисячі чоловіків

Водіїв просять врахувати цю інформацію. 

Оновлено: Станом на 11:30 рух відновлено.

Нагадаємо, що Львівський окружний адміністративний суд зобов’язав Львівську обласну військову адміністрацію (ЛОВА) надати інформацію про чоловіків, які використали систему «Шлях» для виїзду закордон і не повернулися в Україну. 

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівниця апарату ЛОВА Ірина Шурпяк казала, що від початку повномасштабного вторгення росії в Україну до Львівської обласної військової адміністрації звернулося понад 100 тисяч осіб за дозволами на виїзд за кордон через систему «Шлях». Із них – понад 40 тисяч отримали дозвіл для здійснення гуманітарних місій.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!