Політична реклама

Наступного тижня у Львові почнуть опалювати будинки

1256 0
30 вересня у місті розпочнеться опалювальний сезон для закладів освіти та медицини.

Зараз температура є не зовсім такою, як би хотілось, тому з понеділка почнуть подавати тепло у заклади освіти та заклади охорони здоров’я, повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на мера міста.

З 1 жовтня розпочнуть подачу тепла до житлових будинків. Але це буде поступовий процес, за один день цього не зроблять. Впродовж 1-3 жовтня усі будинки мають бути з теплом.

Якщо ж стане тепліше, бо обіцяють ще «бабине літо», то опалення виключать, щоб люди не платили зайві кошти.

За інформацією Львівтеплоенерго, на сьогодні на основі відповідних звернень опалення уже подають до Обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівській, 7, до оранжерейно-тепличного комплексу ЛНУ ім. І.Франка на вул. Черемшини, 44, до Державного комунального будинку дитини №1 на вул. Комаринця, 2а та до  санаторної школи-інтернату №1 на вул. Остроградських, 1, міської лікарні швидкої допомоги, вул.Миколайчука, до комунальної дитячої клінічної лікарні, вул.П.Орлика, 4, до  Міського комунального клінічного пологового будинку №1, вул. Мечнікова, 8. Також до кінця дня тепло отримає Комунальна 8-ма міська клінічна лікарні, вул.Навроцького, 23. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!