Найкращим собакою-пошуковцем поліції Львівщини стала лабрадор Чінзана

1354 0
Лабрадор Чінзана допомогла правоохоронцям виявити майже 100 одиниць набоїв та боєприпасів.

Кінологічний центр поліції Львівщини назвала лабрадора Чінзана найкращим шукачем зброї та вибухівки. Лише від початку цього року за допомогою собаки співробітники поліції Львівщини виявили майже 100 одиниць набоїв та боєприпасів, повідомляє у себе на сторінці у Фейсбуці Поліція Львівської області.

Читайте також: Як взяти собаку на прогулянку. У ЛКП «Лев» шукають волонтерів

У кінологічному центрі поліції Львівщини лабрадор Чінзана працює вже чотири роки. Змалечку її готували до пошуку зброї та вибухонебезпечних предметів. І, завдяки щоденним тренуванням, собака проявила себе активною, сміливою та витривалою.

Загалом у кінологічному центрі поліції Львівщини працює більше 20 собак. Здебільшого це лабрадори та німецькі вівчарки, до «компетенції» яких входить пошук безвісти зниклих людей, а також зброї та вибухонебезпечних предметів. За їх допомогою від початку року поліцейські розкрили понад 350 злочинів.

Фото Поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!