Незаконно відчужену землю лісового фонду біля Львова повернули державі

1759 0
Мовиться про ділянку загальною площею 0,04 га, що розташована у Брюховичах.

Суд погодив повернення незаконно відчуженої земельної ділянки загальною площею 0,04 га у Брюховичах. Про це повідомила пресслжуба львівської обласної прокуратури. 

«Селищна рада, всупереч законодавству, незаконно розпорядилася землею державної власності, яка перебувала на праві постійного користування філії «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Таким чином селищна рада відчужила ділянку з лісового фонду, що дало можливість фізичній особі незаконно нею заволодіти. 

Читайте також: На аукціоні з продажу земельної ділянки у Львові виявили змову

Згодом, коли районний суд задовольнив позов прокурорів, фізособа поділила ділянку на сім частин, аби ухилитися від повернення ділянки. Проте потрібну ділянку таки повернули у власність держави. 

Нагадаємо, що нещодавно «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» виграла суд у Львівської міськради щодо торгів землю.

Володимир Федорович 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!