Політична реклама

Перший приватний паркінг у Львові вміщає 85 авто

1624 0
Оператором нового паркінгу у Львові є українсько-естонська фірма. Працюватиме він з 8.00 до 20.00 год, хоча в планах підприємців - зробити паркінг цілодобовим.

Тут зможе вміститись 85 автомобілів, інформують Головні новини Львова. 

Паркувальну зону обгородять і повністю замінять асфальтне покриття. Зупинятись тут мають, здебільшого, покупці супермаркетів, які є поблизу. Однак дійти згоди з керівництвом цих магазинів паркувальники не можуть, адже клієнти не хочуть платити.

Досвід платних паркінгів міські посадовці продовжать. А це означає, що невдовзі у Львові поза центром з’явиться ще декілька платних автостоянок.

Адже на вулиці Валовій, де стоянка коштує 4 гривні за годину, не вистачає місця. І чим далі від центру ви залишатимете авто, тим дешевшою буде погодинна оплата.

Нагадаємо, паркінг почав працювати  3 листопада, знаходиться він за адресою: вул. Кн. Ольги, 108.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!