Підприємство зі Львова проведе ремонт доріг в області за понад півтора мільярда грн

4348 0
В рамках проєкту планують експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування.
Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА опублікував тендер на експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення Львівської області. В аукціоні на визначення підрядника перемогло ТзОВ «Шляховик-Т». 

Згідно з результатів конкурсу, «Шляховик-Т» запропонував 1 599 800 000 грн, з цією пропозицією і здобув перемогу. Зазначимо, що очікувана вартість проєкту становила 2 691 199 258 грн. Кошти на проєкт виділять з Державного бюджету України. 

Читайте також: На Львівщині планують відремонтувати майже 3 км автомобільної дороги

В рамках цього проєкту йдеться про 2167 км автомобільної дороги загального користування. 

Довідка: 

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, Товариство з обмеженою відповідальністю «Шляховик-Т» заснував Микола Карпець у Львові ще у 2019 році. Основним видом діяльності недержавного підприємства є будівництво доріг та автострад. Також зазначимо, що компанія лише у 2023 році тричі згадувалась в журналістських розслідуваннях. 

Нагадаємо, що для ремонту аварійного мосту на вулиці Омеляна Ковча у Львові вже розробили проєкт. Детальніше про це за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!