Підрядник має виправити зсув ґрунту на кінцевій трамвая №8

2930 0
«Нічого складного чи катастрофічного ми не виявили», – кажуть в Львівавтодорі.
Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

Компанія «Онур» вирішить проблему із зсувом ґрунту на кінцевій зупинці трамвая №8 на вулиці Вернадського наступного тижня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

За його словами, представники ЛКП та компанії «Онур», яка прокладала трамвай на Сихів, виїжджали на місце та обстежили зсув ґрунту.

Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

«Ми подивилися, зробили детальний аналіз і нічого складного чи катастрофічного не виявили. Не має ні порушень плит, ні колій. Єдине, що через опади верхній шар трав’яного ґрунту зрушився. Оскільки вулиця є на гарантії, то підрядники «Онур» отримали вказівку виправити ситуацію. Зараз вони мають знайти інженерне вирішення проблеми. У понеділок на нараді разом з представниками міської ради ми приймемо остаточне рішення і зможемо приступити до роботи», – каже Олексій Хміль.

Читайте також: Чому знову «попливла» вулиця Стуса і хто за це відповідатиме

Нагадаємо, розворотне кільце трамвая на Сихів збудували у 2016-2017 роках. У планах міста також продовжити вулицю Вернадського та з’єднати її з вулицею Стрийською.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!