Підтримку України треба подвоїти, – Глава МЗС Британії

852 0
Війна в Україні – це війна кожного, а перемога України – стратегічний імператив для всіх країн.
Фото: censor.net

Фото: censor.net

Союзникам України треба подвоїти підтримку країни в її боротьбі проти агресії росії. Про це заявила міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, повідомляє пресслужба британського уряду.

«Ми маємо подвоїти нашу підтримку України, і ми також повинні дотримуватися єдності, проявленої під час цієї кризи. Війна в Україні – це наша війна – це війна кожного, тому що перемога України – стратегічний імператив для всіх нас», – каже Ліз Трасс.

Читайте також: Німеччина готова дати гарантії безпеки Україні

За її словами, зараз українським військам крім важкої зброї також потрібні танки та літаки.

«Важка зброя, танки, літаки – глибоко копаючись у наших запасах, нарощуючи виробництво. Нам потрібно все це зробити. Через наші санкції росія вже зіткнулася з першим дефолтом зовнішнього боргу за століття. Треба йти далі. Путін не повинен мати звідки фінансувати цю жахливу війну. Це означає раз і назавжди припинити імпорт нафти та газу», – каже глава МЗС Британії.

Як зазначила Ліз Трасс, потрібно надавати підтримку українському народу – їжу, ліки та інші необхідні речі, щоб утримати економіку на плаву», – додала Ліз Трасс.

Читайте також: Чи вигідна Україні мирова з росією. Реакція експертів

Також глава МЗС Британії закликала притягнути режим путіна до відповідальності за скоєні жахливі злочини.

«Ми подвоїмося. Ми будемо йти далі і швидше, щоб витіснити росію з усієї України», – наголосила Ліз Трасс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!